Tafelzeil

Er zijn tegenwoordig maar weinig mensen meer die tafelzeil gebruiken, terwijl dat vroeger toch heel gebruikelijk was om te doen. Veel mensen zien het ook als iets ouderwets, iets oubolligs, terwijl het toch eigenlijk gewoon heel praktisch is om te gebruiken. Waarom zou je er nu voor kunnen kiezen om dit te gebruiken? Een eerste reden is dat je op deze manier de tafel nooit schoon hoeft te maken en je ook geen placemats hoeft te gebruiken tijdens het eten om de kruimels op te vangen. Het enige wat je hoeft te doen is na die tijd even het tafelzeil met een doekje afnemen en dan ben je al weer klaar. Bovendien bedek je met placemats maar een deel van het tafelblad, terwijl je met het zeil ervoor zorgt dat echt het hele oppervlak schoon blijft. Dat is dus een eerste reden om hiervoor te kiezen. Een tweede reden is dat het heel goed van pas komt op het moment dat de kinderen bijvoorbeeld veel kleuren of knutselen. Er bestaat dan altijd het risico dat er een verfpot omvalt of dat ze uitschieten met de stift en per ongeluk een kras maken op de tafel. Heb je een tafelzeil, dan zijn dit geen onoverkomelijke problemen. Je tafels blijven met zeilen er mooi uitzien en je hoeft niet bang te zijn voor beschadigingen door knutselen.

Tafelzeil fleurt alles op

Een andere reden om voor het gebruik van een tafelzeil te kiezen, is dat het een fleurige en mooie uitstraling geeft. Als jouw tafels er niet zo mooi uitzien of er niet meer zo mooi uitzien, dan los je dit probleem eenvoudig op door er een kleedje of zeil overheen te leggen. Niemand ziet dan meer hoe oud het meubelstuk eronder is. Ook als je er van houdt om regelmatig je interieur te veranderen kan een tafelzeil natuurlijk heel goed van pas komen. Je kunt immers moeilijk ieder seizoen bijvoorbeeld je tafels een andere kleur geven door ze te verven , dat is natuurlijk geen doen. Maar je kunt wel heel eenvoudig het zeiltje vervangen en zo in een paar tellen een geheel nieuwe look creëren. Je kunt er zo iedere keer voor zorgen dat het helemaal past bij de rest van je interieur en je kunt zo vaak afwisselen als je wilt! Ook daarvoor is een tafelzeil dus ideaal! Met andere woorden, het komt onder meer goed van pas om:

  • de tafel te beschermen tegen knoeien met eten en kringen van drinkglazen
  • te voorkomen dat knutselende kinderen schade aanbrengen
  • versleten tafels er weer prachtig uit te laten zien
  • je interieur een leuke, stijlvolle uitstraling te geven

Kies uit meer dan 2000 designs

Om dit laatste punt te realiseren, is het natuurlijk wel van belang dat het tafelzeil echt past bij jouw smaak en bij jouw interieur. Niet iedereen vindt immers dezelfde dingen leuk. Bij 1001Tafelkleden snappen ze dit en daarom bieden ze maar liefst meer dan 2000 verschillende designs zeilen aan! Met zo’n grote collectie zul je zeker iets kunnen vinden wat helemaal bij jouw smaak en interieur past. Of je nu zoekt naar een hip tafelzeil of juist naar een exemplaar met een wat ouderwetsere look, je kunt het bij hen zeker vinden. Of je nu houdt van stippen, ruitjes, bloemetjes of juist een heel effen kleur, zij hebben het echt allemaal! Zij bieden bovendien de mogelijkheid om het zeil helemaal op maat voor jouw tafel te maken, zodat deze er echt perfect op past. Met andere woorden, als jij graag een tafelzeil wilt gaan gebruiken, dan moet je hiervoor absoluut naar 1001Tafelkleden.com gaan. Als je het daar niet vindt, dan vind je het nergens!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn