Terug naar mijn roots met de meest groene kamerplanten

homemeetsnature - KamerplantenSinds ik op mezelf ben gaan wonen heb ik nooit enige aandacht geschonken aan planten en kamerplanten. In de studententijd is het logisch, je woont immers met vele andere studenten samen en je deelt de woonkamer. Niemand doet de afwas en niemand zal de plant water geven. Dus planten leiden een zeer armzalig bestaan in een studentenwoning. Maar ook later, toen ik mijn eigen stekkie had dacht ik nooit na over kamerplanten. Ik was natuurlijk wel bezig met het interieur, maar dan dacht ik toch vooral na over de meubels, de positie van de meubels, mijn behang, de schilderijen in de woning, de kleuren in de woning en de vele accessoires. In deze hele gedachtestroom was nooit plaats voor kamerplanten. Totdat ik online een tekst tegen kwam over het nut van kamerplanten. Blijkbaar is de reden van mijn gevoel van onbehagen in mijn eigen woning het gebrek aan groen. De tekst ging over de oorzaak van onze voorkeur voor een groene omgeving. Blijkbaar is het zo, dat we door jarenlange evolutie een voorkeur voor een groene omgeving hebben gekregen omdat we vroeger, voordat er steden waren en dergelijke, altijd in een groene omgeving woonden. Hierdoor associƫren we groen met een positief gevoel. Ik denk dat dat ook een reden is waarom we blij worden van een blauwe lucht. Een blauw lucht is immers een lucht zonder regen met een warme zon en dat is natuurlijk allemaal positief. Ik voelde me thuis altijd opgesloten en maakte daarom vele wandelingen buiten in de natuur. Maar ik had er helemaal geen erg in dat het mijn lichaam was, mijn biologische systeem, dat mij naar buiten stuurde. Mijn lichaam hunkerde gewoonweg naar natuur, naar een groene omgeving. De auteur van de tekst adviseerde daarom om de kamerplanten in de woning niet te vergeten. Met kamerplanten kun je dit verlangen naar groen als het ware temperen. Net zoals een nicotine pleister het verlangen naar een sigaret tempert. Op deze manier hoef ik niet elk uur naar buiten, maar verkeer ik ook binnen in een groene omgeving omdat mijn woning nu over drie grote kamerplanten beschikt. Daarnaast is het ook nog eens een mooie decoratie en blijkbaar is het ook goed voor de hoeveelheid zuurstof binnen een woning. Met de kamerplanten ga ik dus vrij letterlijk terug naar mijn roots, de roots namelijk van mijn voorvaderen die in groenere tijden leefden.

De beste kamerplanten vind je op homemeetsnature.nl

Via de tekst kwam ik al snel terecht op de website van homemeetsnature.nl. Hier kun je allerlei verschillende kamerplanten kopen. Je kunt de kamerplanten online bestellen en ze worden in prima verpakkingen bij je thuis afgeleverd. Ideaal natuurlijk, want je hoeft niet naar een druk tuincentrum en je hoeft de kamerplanten ook niet zelf te vervoeren. Dat is voor mij extra handig, want ik beschik niet over een auto, dus als ik naar een tuincentrum moet voor kamerplanten, dan moet ik al snel iemand vragen om er met mij naar toe te gaan. Dat is op zich niet zo erg, ware het niet dat ik al zo vaak mensen vraag om mij te helpen. Dus als ik het op deze manier kan regelen met de planten dan is dat wel zo gemakkelijk. Daar komt nog bij dat wanneer je kamerplanten via een webwinkel koopt je flink op de kosten kunt besparen. Webwinkels zijn een stuk goedkoper dan tuincentra. Dus voor mij was het een prima optie om mijn planten via de website van homemeetsnature.nl te bestellen. Gezien ik maar een klein huisje heb, heb ik natuurlijk ook wat kleinere kamerplanten besteld. Maar het is goed om te weten dat je ook grote en middelgrote planten kunt kopen. Voor iedere woning van elke grootte is er wel een geschikte kamerplant die je kunt bestellen via de website. Ik moet zeggen dat ik blij ben dat die tekst mij onder ogen is gekomen, want niet alleen voel ik me nu prettiger in mijn eigen woning, maar het ziet er ook een stuk sfeervoller uit. Het groen combineert erg goed met de andere kleuren in mijn woning. Daar komt bij dat je ook iets hebt om te verzorgen, want de planten hebben natuurlijk de nodige zorg nodig als ze willen overleven. Het is geen huisdier, maar toch een levend organisme en dus dien je er zorg voor te dragen.

Het bestellen van de juiste planten via de website

Als je planten voor je kamer wilt bestellen dan ga je allereerst natuurlijk naar de hierboven genoemde website. Eenmaal daar kun je je rustig oriƫnteren. Je bent thuis, je hebt geen verkoper om je heen, je kunt lekker ontspannen in je stoel gaan zitten en alle planten de revue laten passeren. Daarna kies je de plant of planten van jouw keuze en die voeg je toe aan de winkelwagen. Daarna hoef je niets anders meer te doen dan even afrekenen. Dit kan gelijk vanuit dezelfde luie stoel waarin je de planten hebt uitgekozen. Je kunt namelijk via iDEAL afrekenen. Daarna worden je planten super snel binnen 24 uur bij je thuis bezorgd. Naast een snelle service zijn er nog meer voordelen van deze website.

  • Zeer voordelige prijzen
  • Prima verpakking
  • Webwinkel keurmerk
  • Vriendelijke klantenservice

Dus er zijn genoeg redenen om bij deze webwinkel te bestellen. Het feit dat de winkel beschikt over een webwinkel keurmerk betekent dat je zaken doet met een zeer betrouwbare webwinkel.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn