Terug naar uw voorouders? Boek onze rootsreizen

Wij van dari-java.nl zijn gek op 1 land: Indonesië! Er werken bij ons vele mensen die eerstegraads, tweedegraads of derdegraads afkomstig zijn uit dit prachtige land. Het is een prachtig vakantieland voor elke Nederlander zonder vliegangst. Droomt u er al tijden van om Borneo te bezoeken, om te genieten op het strand op Java of om de komodovaranen te bekijken op de Komodo-eilanden? Dan is dit uw kans want we bieden diverse rondreizen aan voor vele eilanden in Indonesië. Reizen die u samen met vrienden of uw gezin kunt maken of met een hele groep. Het hangt van uw budget, uw wensen en de bestemmingen af hoe wij de reis indelen. Onze specialiteit? Dat zijn onze rootsreizen. Rootsreizen zijn, zoals de naam al aangeeft, reizen naar uw wortels en daarom bij uitstek geschikt voor Indonesiërs die al jaren in Nederland wonen. Indonesiërs die overigens ten tijde van de Nederlandse overheersing naar Nederland zijn verhuisd noemen zich overigens liever Indiërs, vanwege Oost-Indië en niet te verwarren met de inwoners van India. Afijn, vele Indiërs zijn nooit in het land geweest waar hun voorouders of misschien zelfs nog wel hun eigen ouders vandaan komen en daarom bieden we deze rootsreizen aan. Is het niet prachtig dat u zowel kunt genieten van een heerlijk tropisch land terwijl u tegelijkertijd uw oude familie en familiedorpen kunt bezoeken?

Dankzij onze rootsreizen kunt u zien waar u echt vandaan komt

Of u nu een uiterst toeristische plek wilt bezoeken waar u graag in een resort wilt vertoeven of een meer avontuurlijke insteek hebt en daarom een spannendere reis wilt maken, we boeken het graag voor u op maat. Als er sprake is van en wens om eens deze rootsreizen te maken dan kunt u natuurlijk altijd even vrijblijvend contact met ons opnemen. Elke wens en elke reis is weer bijzonder, ook voor ons. Mail of bel daarom uw vragen door of maak een afspraak. U bent namelijk van harte welkom op ons kantoor in Hengelo om de rootsreizen samen met onze experts uit te werken. We hebben van u natuurlijk de gegevens en de adressen nodig die u wilt bezoeken. Vervolgens gaan we in overleg met onze experts in Hengelo maar ook met onze vele connecties overzee in gesprek. We hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het op maat maken van deze rootsreizen. We onderhouden nauw contact met lokale reisbureaus en organisaties, met vrienden en familieleden in dit land en kunnen daarom op elk eiland vele verblijven vinden en direct voor u boeken. Ook het vervoer en het eventueel vinden van een gids kan door ons gedaan worden. U zult zien dat deze rootsreizen daarom altijd op hun pootjes belanden. Dus maak die eerste afspraak, dan staan de koffie en de thee zeker voor u klaar.

Deze reis kan weleens uw leven gaan veranderen

Het maken van dergelijke rootsreizen heeft de levens van vele mensen echt veranderd. Het is zelfs voorgekomen dat ze lang verloren gewaande familieleden terugvonden en natuurlijk hebben ze de geboortedorpen van hun grootouders en ouders kunnen bezoeken. U kunt zich dan nog zo Nederlands voelen, uiteindelijk is dit de plek waar u vandaag komt. Laat deze rootsreizen uitkomen en boek ze bij Dari Java. We bieden u een keur aan mogelijkheden:

  • U kunt single rootsreizen boeken,
  • Groepsreizen,
  • En ook clubreizen.

We helpen u graag bij het vinden van de goedkoopste vliegtickets en het afsluiten van een goedkope, alles dekkende reisverzekering. Op onze pagina met praktische informatie leert u over de gebruiken in dit land en de regels waar u zich aan dient te houden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn