Turkije visum regelen

Ik had mijn vriendin verrast met een reisje naar Turkije en Armenië maar ik was een belangrijk detail vergeten: het visum. Want wat heb je allemaal nodig voor een reis naar Turkije? Visum, paspoort, koffers en wat al niet meer. Het was een verrassing voor haar en ik wilde haar natuurlijk opzadelen met het regelen van een visum voor Turkije, visum voor Armenië en wat je daar allemaal voor moet doen. Op vakantie gaan naar Turkije moest vooral een ontspannen onderneming zijn, dus ben ik snel achter onze visa aangegaan. Ik had daar nog maar een week voor. Gelukkig hadden we allebei nog geldige paspoorten, anders was het een stuk lastiger geweest. Ik kwam er achter dat je tegenwoordig online een aanvraag moet doen als je een bezoek brengt aan Turkije. Visum online aanvragen was gelukkig heel makkelijk. Turkije liet eerder reizigers nog een visum kopen op de plaats van bestemming. Meestal was dat het vliegveld. Daar kocht je voor 25 euro een visum, dan was je klaar. Maar vanaf oktober 2014 kan dat niet meer, en moet je online een E-visum regelen. Gelukkig stuitte ik al snel op een website die dat allemaal regelt voor mensen die naar Turkije gaan. Op https://www.onlinevisum-turkije.nl/ kon ik voor mij en mijn vriendin snel en eenvoudig alles regelen voor onze reis naar Turkije, visum inbegrepen. Het mooiste was nog dat het me maar 23,95 euro per persoon kostte. Dat is nog voordeliger dan op de ouderwetse manier in het bezit komen van reispapieren voor Turkije. Visum en onze reis waren dus toch nog binnen handbereik, mede door de snelle en prettige service van https://www.onlinevisum-turkije.nl/.

Werkwijze aanvragen Turkije visum

Het is heel eenvoudig om een visum online aan te vragen. Je vult gewoon het formulier in dat de website je toestuurt, waarna je binnen 24 uur je reisdocument thuisgestuurd krijgt voor Turkije: visum en alles wat daarbij hoort. Je bent dan in het bezit van een online visum, en je hebt direct het juiste document in handen dat je nodig hebt om naar te reizen naar Turkije. Visum is voorzien van de benodigde gegevens. Als je je paspoort of identiteitsbewijs bij de hand hebt duurt het niet lang voor je de online aanvraag gedaan hebt. We hoefden dus op het vliegveld geen aparte procedures meer te doorlopen. Ik vond het ook heel prettig dat ik niet naar de ambassade hoefde in Nederland om voor ons een aanvraag te doen voor een reisdocument voor Turkije, visum gaf ons direct toegang vanaf het vliegveld. We zijn meteen begonnen aan onze reis daar, en hebben een heel fijne tijd gehad. Ik overweeg om nog vaker naar Turkije te gaan met mijn vriendin, want het was heel gemakkelijk alles vooraf te regelen. Om te betalen kun je meerdere betaalmethodes gebruiken. Als je via de Turkse overheid een E-visum aan wilt vragen kun je alleen met een creditcard betalen. Omdat ik niet in het bezit ben van een creditcard wilde ik dat liever niet. Mijn vriendin heeft er wel een, maar ik kon het haar niet vragen zonder de verrassing te bederven. Daarom was ik extra blij dat ik via https://www.onlinevisum-turkije.nl/ niet met een creditcard hoefde te betalen. Ik kon direct het geld overmaken. Ik heb me nog even afgevraagd wat we nog meer nodig hadden voor onze reis naar Armenië en Turkije! Visum was geregeld, en de rest ook dus Turkije was toch nog te bereiken! De moed zonk me behoorlijk in de schoenen toen ik er achter kwam dat we visa nodig hadden. Ik reis normaal alleen binnen Europa waar je geen visum nodig hebt. Ik had er helemaal niet bij stilgestaan dat ik nu wel in het bezit moest zijn van zo’n document. Turkije is ook een land dat zo dichtbij Europa ligt dat je vergeet dat het geen onderdeel is van de Europese Unie. Dat vergeet ik nu niet snel meer. We hebben het natuurlijk al onze vrienden verteld en die weten nu ook allemaal dat je een visum nodig hebt, en dat je die het beste via https://www.onlinevisum-turkije.nl/ kunt regelen.

Informatie Turkije visum

Online Visum-Turkije verstrekt alle benodigde informatie op de website. Ik heb me daar dus even ingelezen over alles wat ik wilde weten over Turkije, visum en eventuele reisverboden. Je kunt in een periode van 180 dagen 90 dagen in Turkije blijven met een visum. Turkije is in dat tijdsbestek echt wel goed te bezoeken en het grote voordeel is dat je vrij kunt reizen binnen Turkije. Visum bij de hand, en dan kun je gewoon gaan en staan waar je wilt! Medewerkers vertelden me onder andere dat het belangrijk is de juiste informatie aan te leveren voor een snelle en juiste verwerking van de aanvraag van het visum. Turkije laat reizigers met onjuiste visa immers niet binnen. Daarom heb ik extra goed opgelet bij de aanvraag voor Turkije. Visum voor dit land was al na 24 uur binnen, dus dat viel enorm mee. Mocht ik ooit weer een visum nodig hebben om naar Turkije te reizen zal ik dat zeker regelen via Online Visum-Turkije. Ik kan iedereen aanraden op vakantie te gaan naar Turkije, of je nu van zon, zee en strand houdt, of juist van een stedentrip. En als je dan toch gaat, regel alles dan op tijd voor je reis naar Turkije: visum, inentingen en je hotel. Dat scheelt een hoop gedoe!

Meer van Onlinevisum-turkije.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn