Uw domeinnaam registreren – wat komt hierbij kijken?

Bent u bezig met het maken van een website voor uw bedrijf? Dan heeft u waarschijnlijk al nagedacht over hoe deze eruit moet komen te zien en welke informatie erop moet komen te staan. Maar bij het online zetten van uw website komt nog veel meer kijken. Een belangrijk onderdeel in dit proces is bijvoorbeeld het kiezen van uw domeinnaam. Dit is de naam die tussen www. en de extensie, dus bijvoorbeeld .nl of .com, inkomt. Uw klanten en andere geïnteresseerden moeten deze naam makkelijk kunnen onthouden en in verband kunnen brengen met uw bedrijf en de producten of diensten die u aanbiedt. Daarom is het belangrijk om de tijd te nemen voor het kiezen van een goede domeinnaam, zodat uw klanten ook bij een eventuele tweede order snel uw website terug kunnen vinden. Dit is heel belangrijk, want zeker als u veel voorkomende producten of diensten aanbiedt, zal de online concurrentie van vergelijkbare websites groot zijn. Heeft u eenmaal een domeinnaam gekozen, dan is het tijd voor de volgende stap: uw domeinnaam registreren. Uw domeinnaam registreren zorgt ervoor dat deze naam niet door een eventuele concurrent gebruikt kan worden. Soms is een domeinnaam registreren niet voldoende, maar is het verstandiger om meerdere domeinnamen te kiezen en te registreren. Daardoor vergroot u de kans dat potentiële klanten die geïnteresseerd zijn in de diensten of producten die u aanbiedt, op uw website terechtkomen en niet op die van een concurrent. Ook uw domeinnaam registreren met verschillende extensies, dus bijvoorbeeld .nl, .com. en .biz, is vaak een verstandige keuze. Klanten vullen namelijk vaak de verkeerde extensie in en zo kunnen ze toch nog doorgeleid worden naar de website van uw bedrijf. Maar waar kunt u nu uw domeinnaam registreren? Bij het Nederlandse bedrijf Nitroserve bent u hiervoor aan het juiste adres. Met hen in zee gaan, betekent namelijk uw domeinnaam registreren bij een betrouwbare hostingleverancier. Zij zijn namelijk al ruim 10 jaar op dit gebied actief en hebben al meer dan 7500 klanten geholpen. Bovendien bieden zij de mogelijkheid tot een domeinnaam registeren met verschillende extensies. Omdat ze ook zeer aantrekkelijke prijzen hanteren voor hun dienstverlening, is meer dan een domeinnaam registreren bij deze leverancier een betaalbare optie. Wilt u meer weten over wat er zoal komt kijken bij uw domeinnaam registreren bij Nitroserve? Bezoekt u dan eens deze pagina, waarop dit proces duidelijk toegelicht wordt: https://webhosting.nitroserve.nl/domeinnaam-registreren. Wilt u liever eerst wat meer informatie over deze leverancier zelf en een goede indruk krijgen van wat u van de dienstverlening mag verwachten? Hieronder hebben we de voordelen hiervan voor u op een rijtje gezet!

Uw domeinnaam registreren bij Nitroserve – wat zijn de voordelen?

Uw domeinnaam registreren is een essentiële stap in het online zetten van uw website. Natuurlijk wilt u hiervoor niet teveel betalen. Dan is Nitroserve een goede keuze, want hier kan een dit al voor 4,50. Ook de dienstverlening en voorwaarden van dit bedrijf zijn aantrekkelijk. U profiteert hier namelijk van:

  • zeer snelle registratie
  • 99,9% uptimegarantie
  • 30 dagen niet goed, geld terug garantie
  • uitstekende klantenservice
  • veilig online betalen
  • 100% groene hosting

Uw website snel te vinden op het internet

Een goede domeinnaam vergroot de kans dat potentiële klanten uw website kunnen vinden tussen die van uw concurrenten. Daarbij is het natuurlijk ook belangrijk dat uw website goed functioneert. Nitroserve biedt u betrouwbare service. Mochten zich toch onverhoopt problemen voordoen, dan mag u erop rekenen dat u hiermee snel geholpen wordt. Niet voor niets beoordeelden klanten die u voorgingen de service van dit bedrijf met een 9,5! U leest er meer over op https://webhosting.nitroserve.nl/domeinnaam-registreren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn