Uw ontslag aanvechten?

verweij-juristen - Ontslag aanvechtenAls u ontslagen bent of in de nabije toekomst op straat zal worden gezet door uw werkgever dan kan het handig zijn om uit te laten zoeken of het ontslag aanvechten uw voordelen op kan leveren. Het hangt natuurlijk per geval af wat er nog kan worden bereikt voor u door onze ervaren en deskundige juristen, maar in veel gevallen kan het zeker lonen om een advocaat van Verweij Juristen in te schakelen om dit voor u uit te zoeken. Wij kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat er een goede regeling komt of het ontslag omgezet zal worden in een wederzijdse beƫindiging van het contract. Ook kan uw ontslag aanvechten resulteren in een hogere WW uitkering of het op tijd binnenkrijgen van resterend loon. Er zijn kortom vele aspecten die op uw af kunnen komen als uw ontslagen wordt en om hier het overzicht in te bewaren en te vinden waar u nog recht heeft op bepaalde zaken kan lastig zijn. Onze ervaren juristen zijn hier echter als geen ander bedreven in en kunnen wellicht uw ontslag aanvechten en er op die manier voor u het maximale uit de situatie halen. Bovendien kan u dit een hoop zorgen schelen omdat wij alles voor u uitzoeken en van u overnemen, zodat u zich op andere zaken kunt focussen. Wij zijn als geen ander de experts met betrekking tot ontslagrecht en kunnen u dan vast en zeker helpen om het beste van de situatie te maken.

Laat onze juristen uw ontslag aanvechten

Verweij Juristen is een bedrijf dat het hart op de juiste plaats heeft en gaat voor rechtvaardigheid. Daarom streven wij er uiteraard altijd naar om voor u het maximale uit uw situatie te halen. Als het gaat om een ontslag aanvechten kan dit u niet alleen financieel veel opleveren, maar u bovendien ook een stuk rust geven en uw kansen op een nieuwe baan vergroten. Wij zorgen er daarnaast altijd voor dat u binnen 24 uur een reactie van ons krijgt en u hoeft dan ook nooit lang te wachten tot u met ons in contact bent. Het eerste gesprek is bovendien gratis en hierin kunnen wij vast enkele zaken met u bespreken. Ook over de rest van de kosten zijn wij altijd transparant en eerlijk zodat u van tevoren goed weet waar u aan toe bent als wij voor u het ontslag aanvechten. Ook als u gewoon eens wilt weten of wij iets voor u kunnen betekenen, en wat dit dan is, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij helpen u graag door deze moeilijke periode heen en hopelijk kunnen we succesvol uw ontslag aanvechten.

Juristen voor experts en particulieren

Bij Verweij Juristen hebben wij specialisten op vele gebieden in huis en kunnen wij op die manier zowel particulieren als het MKB helpen. Wij staan bekend om de flexibele inzet, transparantie en betrokkenheid en hebben door deze eigenschappen hoog in het vaandel te hebben al vele mensen naar volle tevredenheid kunnen helpen. Of het nou bijvoorbeeld gaat om een:

  • Ontslag aanvechten
  • Huurconflicten
  • Problemen met de ziektewet
  • Een echtscheiding
  • Beroep aantekenen

In alle gevallen zijn wij er voor u. Als u denkt dat wij voor u van betekenis kunnen zijn dan kunt u gerust eens contact met ons opnemen. Zoals eerder in deze tekst te lezen valt is het eerste gesprek gratis en hierin kunnen wij u vaak vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. Op onze site kunt u bovendien meer informatie vinden over onze gebieden van expertise en hier staat uiteraard ook alle contactinformatie die u nodig kunt hebben.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn