Veel korting met brandpunten

Hout voor de openhaard is vaak in grote hoeveelheden nodig. Wanneer u thuis in de wintermaanden een goed vuur wilt stoken kunt u dan maar het beste voldoende hout op voorraad hebben. U gaat er waarschijnlijk sneller doorheen dan u van te voren had gedacht. Het is natuurlijk zonde wanneer u toch niet genoeg in huis heeft. Wanneer u haardhout gaat kopen, kunt u dit het beste doen bij dehaardhouthandelaar.nl. Hier vindt u een grote hoeveelheid hout speciaal voor de openhaard. Dit hout is dus altijd droog en het kan snel worden geleverd. Met het handige systeem om spaarpunten te verzamelen, bent u ook nog eens heel voordelig uit. De spaarpunten worden brandpunten genoemd en u kunt ze op verschillende manieren bij elkaar verdienen:

  • Door een account aan te maken
  • Door nieuw haardhout te kopen
  • Door iemand uit te nodigen die ook gaat kopen

Door de vele verschillende manieren waarop deze brandpunten te verkrijgen zijn, is het heel makkelijk om snel een grote hoeveelheid bij elkaar te sparen. Wanneer u bijvoorbeeld een account aanmaakt, krijgt u al 100 brandpunten. Dat is natuurlijk een mooie binnenkomer. Per 100 brandpunten verdient u 1 euro. Met het geld dat u op deze manier bij elkaar spaart, is het uiteraard heel voordelig om weer nieuw hout te kopen. U kunt de brandpunten inwisselen voor haardhout. Alle punten die u spaart, blijven een jaar lang geldig. U kunt er dus ook voor kiezen om de brandpunten een tijd lang te sparen en ze daarna in te zetten. Wanneer u nieuw haardhout koopt bij De Haardhout Handelaar, kunt u bij elke euro die u uitgeeft twee brandpunten verwachten. U blijft dus altijd sparen. Wanneer u graag wat meer punten in één keer spaart, kunt u er voor kiezen om iemand uit te nodigen door een email. Dit kan bijvoorbeeld een vriend of een familielid zijn. Wanneer de uitnodiging door diegene wordt geaccepteerd, krijgt u er nog eens 100 punten bij. Dit in combinatie met het slechts versturen van de email, kan dus een hoop brandpunten opleveren.

Gemakkelijk brandpunten sparen

Voor veel mensen is een haardvuurtje het toppunt van gezelligheid. U kunt natuurlijk in de winter thuis het vuur aansteken, maar in de zomer is het ook heel leuk om in de tuin vuurkorven te plaatsen en tot laat in de avond van een mooi vuur te genieten met vrienden en familie. U kunt haardhout dus eigenlijk het hele jaar door gebruiken. Hierdoor is het dus ook heel belangrijk dat u hout koopt dat al goed droog is en dus niet eerst helemaal nog gedroogd moet worden. Met het haardhout van De Haardhout Handelaar weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Door de goede prijs is het ook zeker mogelijk om vaak een mooi vuur te stoken. U zult zeker geen spijt hebben van uw aankoop. Voor veel mensen is het heel handig om een voorraad in huis te hebben. U kunt dan ook het beste meteen veel bestellen, zodat u al veel brandpunten opspaart.

Contact opnemen voor vragen

Wanneer u vragen heeft over het spaarsysteem en graag wat meer wilt weten over deze handige spaarpunten, dan kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen. Op de website is duidelijk te lezen wat u precies moet doen om punten binnen te halen en hoeveel de spaarpunten waard zijn, maar het kan altijd goed zijn om even persoonlijk uw vragen te kunnen stellen. U kunt dan ook altijd bellen met de klantenservice. Hier wordt u snel verder geholpen en kunt u ook uw bestelling doorgeven.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn