Veilingen bij NBD

Nbd-auctions - VeilingenRegistreer u bij NBD en doe mee aan veilingen. Wat voor veilingen bieden wij? Goede vraag. Wij bieden wat ons wordt aangedragen. Wanneer een bedrijf failliet gaat, heeft het veel goederen en producten die moeten worden verkocht. Vaak kan dat voor een schappelijk bedrag. Wij hebben op onze website een lijst waar u op kunt zien welke bedrijven failliet zijn verklaard. Bekijk deze even op uw gemak. Deelnemen aan onze veilingen is leuk en makkelijk. U kunt zich op onze website helemaal zonder kosten registreren. Wij vinden het belangrijk om u te vertellen dat het aanmaken van een account u tot niets verplicht. Het biedt u slechts de mogelijkheid om te bieden op producten die u graag wilt hebben. Tijdens onze online veilingen kunt u zoeken naar producten die u graag wilt hebben. De stappen die u dient te nemen om tot de aanschaf van een product over te gaan zijn simpel. Doe het hoogste bod en zorg dat het product van u wordt! Na twee dagen en na de veiling hoort u of het bod dat u op een bepaald product heeft gedaan ook daadwerkelijk het hoogste bod is dat werd gedaan tijdens de veilingen op dit specifieke product. Houd uw e-mail dan ook altijd goed in de gaten. Het is namelijk belangrijk om te weten of het product van u wordt. Bekijk ons assortiment onder de verschillende categorie├źn zoals sanitair, gereedschap, Fashion of meubelen.

  • Online veilingen zijn makkelijk en overzichtelijk te bezoeken via onze website
  • U kunt zich bij ons op ieder moment dat het u uitkomt inschrijven
  • Wij vinden het belangrijk om u op de hoogte te houden van onze aanbiedingen
  • U kunt bij onze website bieden op kavels en producten na een faillissement
  • Zoek, vind en doe een bod op het product dat u wilt hebben online

Veilingen bijwonen

Niet alleen bieden wij u de mogelijkheid om online veilingen bij te wonen, ook kunt u aan een fysieke veiling deelnemen. Heeft u vragen over de veilingen en waar deze plaatsvinden, neem dan gerust even contact op met een van onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Er zijn flink wat voordelen verbonden aan het deelnemen aan online veilingen. Ten eerste is het natuurlijk zo dat deelnemen aan een online veiling gewoon lekker vanuit huis kan. U hoeft er, met andere woorden, helemaal de deur niet meer voor uit en dat was vroeger natuurlijk wel anders. Het is een hele goede zaak dat dit niet meer het geval is. Wij doen een aanbod dat steeds weer vernieuwend is. Het is belangrijk dat u wanneer u een bod doet tijdens een van onze veilingen dat u weet dat dit bod bindend is. Wat bedoelen we daarmee? Dat is tamelijk evident. Een bod is een bod. U komt er niet meer vanaf en als het bod dat u doet het hoogste bod was, dan is het product gewoon van u! Een kavel die met de post kan worden verstuurd wordt weergegeven op de website. Heeft u geboden op een kavel en u bent de hoogste bieder, dan wordt u hiervan al binnen twee dagen op de hoogte gesteld. Onze veilingkosten bedragen zeventien procent en natuurlijk wordt er altijd nog BTW gerekend. BTW voor producten kunt u vaak terugkrijgen, maar dient u aanvankelijk wel te betalen. Het is belangrijk dat u zich hiervan wel bewust bent om te weten wat het bedrag is dat u over moet maken na de veilingen en na het doen van het hoogste bod. Betalen doet u op de manier die u wenst. Wat u prettig vindt! De afhaaldatum, in het geval dat een kavel niet kan worden verzonden, wordt ook altijd tijdig aan u doorgegeven. Wij corresponderen met u via de mail en het is dan ook belangrijk dat u bij het aanmaken van een account let op het invullen van de correcte gegevens. Controleer de gegevens dus altijd goed opnieuw en zorg dat er geen misverstanden ontstaan. Wij heten u van harte welkom om onze producten te bekijken en een bod te doen om onze kavels tijdens de veilingen.

Producten aanbieden

Wij zijn een online veilinghuis waar u kunt bieden op producten, maar ook waar u producten kunt aanbieden. Heeft u producten die u wilt aanbieden dan kunt u een bericht sturen naar info@nbd-auctions.com en dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug om u te vertellen wat de mogelijkheden zijn die u heeft om producten aan te bieden op onze veilingen. De veiling vindt altijd op een vast tijdstip plaats. U kunt dit allemaal van te voren bekijken zodat u weet wanneer u een bod kunt doen op een product dat u graag wilt hebben of op meerdere producten die u graag wilt hebben. De laatste vijf minuten van de veiling zijn cruciaal. Het kan namelijk voorkomen dat er tijdens de laatste vijf minuten toch nog een bod wordt gedaan op een bepaald product. Wanneer dit het geval is, dan zal de veiling nog weer met vijf minuten worden verlengd. U heeft dan de kans om over het laatste bod heen te bieden. Bieden op producten die u wilt hebben is altijd erg leuk en spannend. Veel mensen zien het dan ook als een leuke gelegenheid om producten aan te schaffen. U bepaalt immers wat u wilt betalen voor producten. U kunt op onze website direct een account aanmaken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn