Verzorg je gezicht én je gezondheid met natuurlijke dagcrème

Natuurlijk willen we er allemaal liever jong uitzien dan oud. Maar deze wens voor de eeuwige jeugd pakt niet altijd goed uit. Denk maar eens aan de schrijnende gevallen waarin plastische chirurgie helemaal uit de hand is gelopen. Het beste advies is dan ook om het natuurlijke proces zijn gang te laten gaan. Dit betekent echter niet dat je de natuur niet af en toe toch een beetje mag helpen. Zo kun je prima gebruik maken van verschillende dagcrèmes. Deze zijn relatief onschadelijk en kunnen de huid beschermen tegen de effecten van het ouder worden. Je wordt natuurlijk nog steeds ouder, maar het valt een stuk minder op. Als je dagcrèmes gebruikt, dan het ook niet overduidelijk dat je middelen gebruikt. Dit is bijvoorbeeld wel het geval bij plastische chirurgie of botox. Deze laatste twee ingrepen zijn vaak zo ingrijpend dat iedereen kan zien dat je er gebruik van hebt gemaakt. Hoewel je met zulke ingrepen je huid strakker kan maken, ziet het resultaat er vaak alles behalve natuurlijk uit. Om die reden is het dus beter om de natuur niet al te veel in de weg te zitten. Dagcrèmes zijn echter ook niet altijd even goed. Veel dagcrèmes bevatten onnatuurlijke synthetische stoffen om het verjongingsproces te bevorderen. Hoewel deze dagcrèmes op korte termijn inderdaad effect hebben op de jeugdigheid van de huid, zijn ze lang niet altijd gezond voor op de lange termijn. Je loopt daardoor het risico dat de huid eerst verjongt, maar er later veel ouder uit komt te zien. Rimpels worden op den duur juist dieper en de huid oogt daardoor ongezonder. Daarom raden wij aan om een natuurlijke dagcrème te gebruiken. Natuurlijke dagcrème bevat namelijk geen onnatuurlijke stoffen. Een natuurlijke dagcrème is dus echt puur natuur en bevat geen kunstmatige toevoegingen zoals paraffine. Dit zorgt ervoor dat de natuurlijke dagcrème de huid op een gezonde en verantwoorde manier verzorgt. Een veel voorkomend probleem met normale dagcrème is dat je last krijgt van huidirritatie. Daarnaast raakt je huid gewend aan de dagcrème waardoor je het moet blijven gebruiken. Als je zou stoppen, dan krijg je vaak last van uitslag, droge huid of juist een hele vette ongezonde huid. Mocht je geïnteresseerd zijn in natuurlijke dagcrème, dan kun je terecht op de website van pavez.nl. Via de webwinkel van Pavèz kun je meer informatie lezen over verschillende soorten dagcrème en je kunt de natuurlijke dagcrème ook direct bestellen via deze webwinkel.

Natuurlijke dagcrème als biologische optie én als zonbescherming

Omdat vrijwel alle ingrediënten in de dagcrèmes van Pavèz biologische ingrediënten zijn, is het natuurlijk vrij logisch dat de het milieu op geen enkele manier schade toebrengen. Op het moment dat je gebruik maakt van natuurlijke dagcrème, dan draag je bij dus aan de preservatie van het milieu. Je helpt daardoor de wereld leefbaar te houden voor jezelf, je omgeving en de toekomstige generaties. Verder zijn de natuurlijke dagcrèmes van Pavèz voorzien van een speciaal Porphyra Umbilicalis extract. Door dit ingrediënt wordt de UV straling van de zon gefilterd. Dit extract wordt gewonnen uit natuurlijke rode alg en beschermt de huid op verantwoorde wijze tegen de zon.

Een crème voor ieder huidtype

Elke huid is anders en dat weten ze maar al te goed bij Pavèz. Om die reden zijn er speciale dagcrèmes ontwikkeld die passen bij verschillende huidtypes. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale dagcrèmes te verkrijgen die geschikt zijn voor huidtypes als:

  • Droge huid
  • Gevoelige huid
  • Rijpere huid
  • Jonge huid

Via de website kun je jouw huidtype selecteren en de bijbehorende producten opzoeken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn