Visa creditcards zijn ’s werelds meest gebruikte creditcards

Wist u dat Visa creditcards wereldwijd het meest gebruikt worden, van alle creditcards die er beschikbaar zijn? Wat betreft kaartacceptatie lopen ze voorop in de wereld. Dit betekent dat u met Visa creditcards het minste risico loopt dat uw card niet geaccepteerd wordt. U loopt met deze card in dit opzicht dus weinig risico. Visa creditcards zijn te gebruiken voor tal van aankopen. U kunt zo direct uw gewilde product betalen, zonder hiervoor direct daadwerkelijk geld te betalen. Maandelijks of in termijnen, krijg u een rekening met het bedrag dat u aan Visa moet betalen. Er zijn diverse Visa creditcards verkrijgbaar, namelijk:

  • Visa World Panda
  • Visa World Gold Card
  • Visa World Card Photo
  • Visa World Card
  • Visa Greencard
  • ASN Bank Creditcard
  • ANWB Visa Gold Card
  • ANWB Visa Creditcard

Onder de Visa creditcards is de ANWB Visa creditcard de goedkoopste, als het gaat om de jaarbijdrage. Deze is zelfs door de Consumentenbond als beste uit de bus gekomen. Niet alleen de prijs is interessant, ook de voorwaarden en service zijn uitstekend. Deze creditcard is een absolute aanrader, wanneer u op zoek bent naar de beste prijs- kwaliteitverhouding. Wel is het zo dat u lid moet zijn van de ANWB. Dat hoeft natuurlijk geen obstakel te zijn. Het is prettig dat wanneer u met pech langs de weg staat, de ANWB u snel weer op weg kan helpen. De Visa Greencard is de groenste onder de Visa creditcards. Wilt u bijdragen aan een beter milieu, dan is het aanschaffen van deze card een goede optie. Al uw aankopen worden automatisch CO2-neutraal gemaakt. Dit klinkt misschien gek, maar het werkt heel gemakkelijk. Voor iedere aankoop die u doet, worden er bomen aangeplant of er wordt geïnvesteerd in duurzame energie. Zo kunt u kopen waar u blij van wordt én draagt u een steentje bij aan een beter milieu. Met deze Visa Greencard houdt u altijd een goed gevoel over na iedere aanschaf.

Handig en slim kiezen uit diverse Visa creditcards

Hoe leuk is het om Visa creditcards te kunnen personaliseren? Bijzonder leuk, kunnen wij u vertellen! Uw eigen Visa creditcards kunnen ontwerpen geeft uw cards een persoonlijk tintje. Een mooie foto van uw kinderen, uw favoriete huisdier, uw favoriete stad, et cetera. U kunt het zo gek niet bedenken of het kan gemaakt worden. Online ontwerpt u deze persoonlijkste card die onder de Visa creditcards te krijgen is, en al binnen een paar dagen kunt u uw Visa World Photo Card gebruiken. Het gebruik hiervan is ook nog eens het eerste jaar gratis. De verzekering is goed te noemen en u krijgt ook nog eens 30 euro stortingstegoed mee. Bent u benieuwd of er onder de Visa creditcards een kaart bestaat waarmee u automatisch een goed doel ondersteunt? Draagt u de natuur een warm hart toe? Dan is de Visa World Panda Card echt iets voor u! Met deze card ondersteunt u het Wereld Natuur Fonds. Natuurlijk betaalt u voor deze Visa creditcards niet méér dan voor andere Visa creditcards. Om de goede hulpverlening, verzekering en service hoeft u het aanschaffen ervan ook niet te laten. Deze is namelijk ook goed te noemen. U kunt gewoon wereldwijd betalen, met een groot betaalgemak. Natuurlijk kunt u ook een Visa World Gold Card overwegen. Vergeleken met andere Visa creditcards, heeft deze een hogere bestedingslimiet en bent u ook nog eens beter verzekerd. De jaarlijkse bijdrage hoeft ook geen belemmering te zijn, want de voordelen van deze Visa creditcards wegen voor u waarschijnlijk hoger. Zo geniet u het eerste jaar van een speciale korting. Zoals gezegd bent u ook nog eens beter verzekerd. De aanvullende reisverzekering is een extra voordeel. Als de 365 dagen aankoopverzekering u nog niet over de streep helpt, dan wellicht wél dat u rente krijgt over een positief saldo. Ook is de wisselkoersopslag laag. U krijgt zelfs een extra creditcard gratis. Kijkt u eens op de site Welkecreditcard.nl naar meer informatie over dit product. Bent u inmiddels al overtuigd? Bestel dan snel dit product, om deze over een paar dagen al te kunnen gebruiken.

Vergelijk eenvoudig via Welkecreditcard.nl

Wilt u weten welke opties er nog meer mogelijk zijn? Met Welkecreditcard.nl kunt u gemakkelijk een keuze maken uit het brede aanbod. U ziet direct alle eigenschappen van de creditcards, en u kunt de kaart van uw keuze gelijk aanvragen. Het brede aanbod op onze website bewijst dat het aanschaffen van onder andere Visa creditcards echt helemaal niet duur hoeft te zijn. De jaarlijkse bijdrage verschilt per kaart, maar ligt gewoonlijk tussen de 15 en 80 euro. Twijfelt u over de aanschaf? Wij kunnen uw twijfels wegnemen met de handige vergelijker, die op de site is geplaatst. Wist u dat het zelfs mogelijk is om geld op te nemen met zo’n kaart? Dat maakt het meenemen van uw bankpas zelfs overbodig. Staat u ineens rood, en hebt u geld nodig om thuis te kunnen komen? Dan kunt u met een creditcard gewoon geld opnemen. U hoeft pas achteraf te betalen. Let er dan wel even op dat de kosten hoger zijn dan wanneer u pint met uw bankpas. Meer informatie hierover kunt u allemaal vinden op onze website Welkecreditcard.nl. Mocht u alsnog vragen hebben, dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen via het handige contactformulier. Geen enkele vraag laten wij onbeantwoord. Wij zijn u graag van dienst!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn