Vloerlampen voor ieder interieur

De vloerlamp is onze ogen een ondergewaardeerde woonaccessoire, die vaak wordt vergeten ten behoeve van andere opties, zoals een hanglamp of spotjes. Terwijl de vloerlamp een accessoire is die u overal in uw interieur toe kunt passen en die u ook makkelijk kunt veranderen. Zo kunt u als dat wilt gemakkelijk uw interieur veranderen, zonder dat u lampen moet gaan verhangen of moet gaan werken met elektricien. U pakt namelijk een vloerlamp gewoon op en verplaatst de lamp. Een vloerlamp is dan ook een goede optie in ieder interieur. Bij Directlampen.nl bieden wij meer dan 100 vloerlampen aan, zodat u altijd de perfecte vloerlamp kunt vinden. Maar waar let u op met het kiezen van een vloerlamp? Wij helpen u graag met het uitkiezen van de perfecte vloerlamp.

Waar u moet letten bij het zoeken naar vloerlampen

Er zijn verschillende factoren die een rol spelen als u op zoek gaat naar een vloerlamp. Omdat een vloerlamp best wel een investering kan zijn is het belangrijk dat u uw keuze goed overweegt. Het is zonde als u niet tevreden bent met uw vloerlamp, omdat een goede vloerlamp lang mee kan gaan. Al kunt u een vloerlamp natuurlijk altijd oppakken en naar een andere kamer verplaatsen waar de vloerlamp misschien beter tot zijn recht komt. De belangrijkste factoren waar u op moet letten bij het zoeken in de vloerlampen zijn:

  • het energielabel van de vloerlamp
  • de manier waarop u de vloerlamp bedient
  • de sfeer van de vloerlamp
  • de kleur waarin de vloerlamp is afgewerkt
  • de prijs van de vloerlamp

Omdat wij deze factoren zo belangrijk vinden kunt u bij Directlampen.nl filteren op deze factoren. Zo kunt u eerst bepalen waar u naar op zoek bent, zodat u door een kleiner aanbod kunt bladeren en gemakkelijker uw keuze maken. Maar als u graag door alle vloerlampen bladert, kan dat natuurlijk ook. Wij raden dat zelfs aan als u nog niet echt een idee hebt: zo doet veel inspiratie op en heeft u een beter idee waar u naar zoekt en wat u wilt hebben. Het eerste onderscheid wat wij bij Directlampen.nl maken tussen de vloerlampen is het energie label van de lamp die de vloerlamp gebruikt. Onze vloerlampen gebruiken of een spaarlamp, of een LED-lamp. Deze twee lampen geven allebei een ander soort licht, wat u wel in uw achterhoofd moet houden. Daarnaast zijn LED-lampen over het algemeen zuiniger dan spaarlampen. Om het energie verbruik van de vloerlamp te beoordelen vermelden wij bij iedere vloerlamp het energie label. Dit label geeft een goede indicatie hoe zuinig de vloerlamp is. Het zuinigst is A++, waarna het verbruik oploopt tot E. De meeste vloerlampen die wij verkopen hebben het A, A+ of A++ energie label, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over energieverbruik. Maar vergeet u toch niet op het energie label te letten, want u heeft een vloerlamp vaak aanstaan. De bediening van uw vloerlamp is belangrijk om mee te nemen, omdat een vloerlamp vaak dimbaar is. Dit omdat u een vloerlamp vaak zult gebruiken als tweede lichtbron in een ruimte, zodat u met uw vloerlamp kunt controleren hoe licht of hoe donker het is in een ruimte. Met een dubbele of enkele pulsdimmer kunt u uw vloerlamp dimmen van uit tot het felst door aan een draaiknop te draaien. Zo kunt u precies bepalen hoeveel licht uw vloerlamp afgeeft. Met een aan/uit schakelaar bepaalt u slechts of de lamp aan of uit is.

De perfecte vloerlamp voor uw interieur

Voor uw interieur wilt u natuurlijk de perfecte vloerlamp die goed in uw stijl past, maar dat kan moeilijk zijn. Daarom hebben we voor u al onze vloerlampen opgedeeld in één van de volgende categorieën:

  • design
  • eigentijds klassiek
  • klassiek
  • modern
  • industrieel

Met deze categorieën kunt u gemakkelijk filteren op de sfeer van uw vloerlamp. Wij raden u dan ook aan om te filteren op de sfeer van uw interieur. Dat vergemakkelijkt uw zoektocht, want u wilt meestal toch geen industriële lamp in uw moderne interieur, of andersom. Al is dat natuurlijk helemaal aan uw eigen smaak. En dat is ook gelijk het beste advies dat we u kunnen geven: volg u eigen smaak. U kent uw eigen interieur het beste en weet het beste wat u wilt met uw stijl. Wij kunnen u wel helpen door de vloerlampen overzichtelijk voor in te delen, zodat u snel kunt zoeken in de stijl die u zoekt. Onze vloerlampen bieden wij aan in verschillende kleuren, zodat u altijd de lamp kunt vinden die in uw stijl past. Want de kleur van uw vloerlamp is erg belangrijk en meestal ook afhankelijk van het materiaal waar de vloerlamp van gemaakt is. Onze meeste vloerlampen zijn gemaakt van brons, of geborsteld staal. Daarnaast zijn de lampenkappen meestal wit. Wij bieden vloerlampen aan in alle prijs categorieën, zodat u altijd de vloerlamp kunt vinden die in uw budget past. Daarom bieden we u de mogelijkheid om te filteren op een bepaald prijsbereik, zodat u kunt filteren op vloerlampen binnen uw budget. Bent u dus op zoek naar vloerlampen om uw interieur helemaal af te maken, bladert u dan eens door onze collectie. Met onze filteropties kunt u gemakkelijk zoeken op de vloerlampen die u wilt. En omdat wij gratis bezorgen kunt u snel genieten van uw nieuwe vloerlamp.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn