Voetbaltafel voor jong en oud

Een voetbaltafel ziet u vaak in de kantines van bedrijven. Het is een leuke manier om uw gedachten te verzetten om een potje te spelen gedurende de dag of tussen de bedrijven door. Hoe werkt een voetbaltafel? Met een voetbaltafel wordt het spel ‘voetbal’ nagespeeld, maar dan met behulp van een tafel. Door middel van de handvatten kunnen de spelers bestuurd worden. Het spel kan worden gespeeld met vier personen. Twee personen besturen dan het ene team en de andere twee personen besturen dan het andere team. Het spel kan ook worden gespeeld met twee personen, maar dan is het een wat intensievere manier van spelen omdat een persoon alle vier de handvatten van de tafel moet besturen. Er wordt zoals gezegd veel gebruik gemaakt van de voetbaltafel in kantines van bedrijven, maar ook op scholen vinden we vaak een voetbaltafel. Bedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht als ze een voetbaltafel willen kopen van zeer goede kwaliteit. Wij bieden een ruim assortiment aan voetbaltafels die u ook nog eens kunt personaliseren door het bedrukken van bijvoorbeeld een bedrijfslogo. U kunt kiezen uit verschillende merken van de tafels, maar ook uit verschillende kleuren en materialen. Als u meer wilt weten over de tafels of u heeft een specifieke vraag of wens dan kunt u op ieder moment contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder. Als u bij ons een tafel besteld, dan geniet u van een aantal voordelen die wij hier voor u op een rijtje zullen zetten:

  • u heeft de mogelijkheid om de tafel binnen veertien dagen retour te sturen
  • u geniet van een uitmuntende service en advies op maat wanneer u maar wilt
  • u kunt uw tafel laten bedrukken met ieder gewenst bedrijfslogo
  • u heeft de mogelijkheid om te betalen in de veilige betaalomgeving van iDeal
  • wij leveren altijd snel en u kunt kiezen uit een zeer ruim assortiment aan tafels

De voetbaltafel laten bezorgen

U kunt de voetbaltafel die u graag wilt hebben op ieder moment laten bezorgen aan het gewenste adres. Op het moment dat u interesse heeft in een van onze tafels dat gaat u simpelweg naar deze voetbaltafel en dat plaatst u deze tafel in het winkelmandje. U kunt dan vervolgens kiezen uit een aantal opties. De mogelijkheden zijn zeer breed en de kleuren en materialen waar u uit kunt kiezen zijn talrijk. Een aantal voorbeelden van onze tafels die zeer populair zijn; De Heemskerk mini tafel is erg geliefd bij onze klanten. Hij heeft een klein formaat en kan dus makkelijk op verschillende plekken worden geplaatst en verplaatst wanneer het uitkomt. Dat is heel erg handig. Veel speelplezier kan worden beleefd met deze bescheiden maar kwalitatieve voetbaltafel. Deze tafel heeft vier stangen en kent de kleuren rood, blauw en wit. Hij is voorzien van handige scoretellers en dat maakt het extra leuk om een potje te spelen. Deze voetbaltafel wordt altijd geleverd met tien ballen. Een van onze andere paradepaardjes is de Mini Explorer. Dit is typisch een tafel die geschikt is voor particulier gebruik en veel gezinnen schaften deze tafel dan ook aan om te gebruiken. Lekker een potje voetbal spelen in het weekend brengt het hele gezin weer echt bij elkaar en dat is leuk en gezellig! Deze tafel heeft een mooie prijs kwaliteit verhouding en kan makkelijk worden geplaatst. Deze tafel is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Door het spelen van het spel verbetert het reactievermogen van kinderen en worden kinderen getraind om dus snel te reageren. Ook voor de motorische ontwikkeling kan het een goede ontwikkeling betekenen. Alle tafels van groot tot klein zitten zeer stevig in elkaar maar de kleinere tafels laten zich kenmerken door een makkelijke plaatsing. Laatst genoemde tafel kan makkelijk worden opgeborgen en wordt veelal door gezinnen gebruikt die het leuk vinden om samen te genieten van dit leuke spel.

Tafels laten bedrukken

De voorbeelden van tafels die we zoeven hebben gegeven zijn meer geschikt voor het gebruik in gezinnen. Maar we hebben ook grotere en zwaardere tafels die kunnen worden gebruikt in kantines en op openbare plekken. Een voetbaltafel voor op openbare plekken moet over het algemeen over andere capaciteiten beschikken. Deze tafel moet namelijk zwaar en stevig zijn omdat deze voetbaltafel over het algemeen meer te verduren krijgt dan andere tafels. Voor de voetbaltafelspeler die net begint hebben wij een leuk model dat kan worden aangeschaft voor een mooie prijs. Deze tafel staat lekker stevig op de poten en is gemaakt van een soepel materiaal waardoor de handvatten lekker stevig en soepel te gebruiken zijn. Het laten bedrukken van de tafel wordt over het algemeen meer gedaan door bedrijven dan door mensen die een tafel aanschaffen voor in huis, maar ook mensen die een tafel voor in huis aanschaffen kunnen deze laten bedrukken. Dat is geen probleem. Als u een specifieke wens heeft voor het laten bedrukken van de tafel, neem dan contact met ons op en dan helpen wij u graag verder met het laten uitkomen van uw specifieke wensen. Onze service staat hoog in het vaandel en het is dan ook altijd makkelijk om met een van onze medewerkers in contact te komen. Als u graag meer wilt weten over de mogelijkheden, dan weet u dan ook altijd zeker dat wij snel bij u terugkomen met een antwoord op uw vragen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn