Voorzie uw dak van koperwerken

Wilt u graag uw dak van iets extra’s voorzien? Kiest u dan voor koperwerken. Koperwerken zorgt voor een prachtige afwerking van uw dak. Koper is een prachtig rood/geelkleurig element met een hoge geleiding. Als finishing touch is het een mooi alternatief voor het grijze zink. Wilt u overigens liever wat goedkoper uit zijn? Dan kunnen wij van jvkdaken.nl u ook van zinkwerken voorzien. Maar we willen het in deze tekst graag hebben over koperwerken. Het is niet alleen uit esthetische overwegingen verstandig om voor koperwerken te kiezen. Het is een functioneel element dat kan dienen als bliksemafleider. U kunt het gebruiken als dakgoot om regenwater snel weg te leiden. Koperen buizen worden bijvoorbeeld veel gebruikt als gas- en waterbuizen. Maar koperwerken impliceert toch meestal wel dat het op het dak ter versiering wordt aangebracht. Dat is een reden waarom wij veel historische en monumentale panden onder handen nemen. JVK is opgericht door  Jurgen van Keulen en we mogen wel stellen dat we één van de weinige bedrijven in Nederland zijn die zich hebben toegelegd op het maken van koperwerken. Het vergt een specifieke opleiding maar ook de ervaring is belangrijk. Bent u op zoek naar kunde omdat u graag uw pand in zijn oude staat wilt terugzien? Schroom dan niet langer maar neem contact met ons op. Onze gerenommeerde werknemers kunnen uw pand renoveren zodat uw dak er weer uitzag als tijdens de oplevering, ongeacht het bouwjaar.

Koperwerken verricht door een gerenommeerd bedrijf

Er zijn vele redenen om te kiezen voor koperwerken:

Naast koperwerken kunnen we nog veel meer voor u betekenen. Zoals we al eerder zeiden kunt u onze hulp inroepen bij zinkwerken. Verder kunnen we bepaalde ornamenten verfraaien of in ere herstellen. Kijkt u eens op onze website want u vindt er vele foto’s van reeds voltooid werk. We kunnen elk type dak voor u herstellen. Of het nu gaat om een plat of schuin dak van uw woning of van een grote wolkenkrabber, kerkgebouw of kasteel, wij zijn van alle markten thuis. We werken zowel in Nederland als in België vanuit onze werkplaats in Breda. We helpen diverse doelgroepen aan een nieuw dak, een verfraaiing of renovatie. Zo kunt u bij ons terecht als particulier, architect, omdat u een monumentaal pand hebt, als gebouwenbeheerder of als aannemer van nieuwbouwwoningen. Bekijkt u onze brochures eens. Die brochures kunt u in pdf-formaat vanaf onze website gratis downloaden zodat u ze in alle rust kunt doorlezen.

Hebt u hier nog vragen over? Onze klantenservice staat voor u klaar

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. Op onze website vindt u het telefoonnummer en e-mailadres. Wij komen graag bij u langs om uw dak op te meten en om een offerte op te stellen. Een adviesgesprek is altijd kosteloos dus maak hier optimaal gebruik van. Voor ambachtelijk werk bent u aldus bij ons aan het juiste adres. Een dak dat is afgewerkt met koper is een lust voor het oog, zeker als de zon er op schijnt. Misschien hebt u een renovatie in de planning staan, misschien hebt u een verplicht onderhoudscontract met uw gemeente. Hoe dan ook: bel even met JVK voor een  kosteloos en vertrouwd adviesgesprek.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn