Waar kun je je oude auto verkopen?

Inkoopschadeauto - oude auto verkopenOoit heb je een auto aangeschaft. Een nieuwe of een tweede-, derde-, vierde- of zelfs vijfdehands. Je reed ermee naar je werk, naar feestjes, naar festivals, bracht kinderen weg, haalde ze weer op, ging ermee op vakantie, bracht hem eens in de zoveel tijd naar de garage voor een APK of een opknapbeurt. Maar dan op een dag besluit je dat het niet meer gaat. Of het nu komt omdat je een nieuwe vierwielige liefde hebt ontdekt of omdat dit exemplaar inmiddels echt onherstelbaar uit elkaar begint te vallen, er komt een moment waarop je besluit om je oude auto te verkopen. Maar waar kun je het beste terecht om een oude auto te verkopen? Een briefje ophangen in de achterruit is natuurlijk niet meer van deze tijd. Een oude auto verkopen zal je op die manier niet meer lukken. Er zijn natuurlijk een heleboel online platforms voor het verkopen van allerlei gebruikte, tweedehands of vintage spullen. Marktplaats.nl en Speurders.nl zijn vrij bekende voorbeelden van zulk soort websites. Het nadeel van die websites is alleen dat je zelden met professionals te maken krijgt; het zijn vooral particulieren die hun zolder of schuur een keer hebben opgeruimd, een voor hen niet heel waardevolle erfenis hebben ontvangen of zijn gescheiden en zojuist hebben ontdekt hoe veel overtollige spullen ze in hun huis hebben staan. Kortom, via Marktplaats.nl vind je misschien wel wat je zoekt, maar de kans dat je daar een goed bod krijgt voor je oude auto is zeer klein. Daarbij kan het via die weg ook nog eens erg lang duren voordat je erin slaagt je oude auto te verkopen. Het briefje met telefoonnummer in de achterruit is dan nog niet eens zo heel gek idee. Gelukkig zijn er naast Marktplaats.nl en gedateerde achterruitbriefjes nog andere manieren om je oude auto te verkopen. Eén daarvan is de hulp inroepen van een professioneel bedrijf dat oude auto’s en sloopauto’s inkoopt: een bedrijf als InkoopSchadeauto.nl.

Hoe kun je je oude auto verkopen?

Goed, je weet nu waar je terecht kunt om je oude auto te verkopen. Maar hoe pak je het aan? Hoe kom je in contact met een professionele oude-auto-inkoper? Dat kan allemaal worden geregeld via InkoopSchadeauto.nl. Het werkt heel eenvoudig: wanneer je je oude auto wil verkopen, kun je hem aanmelden op InkoopSchadeauto.nl. Dat doe je door een aantal gegevens in te vullen op een online aanmeldformulier. Wat InkoopSchadeauto.nl onder andere wil weten zijn jouw persoonlijke gegevens (naam, telefoonnummer, emailadres), het merk van je auto, het bouwjaar, het kenteken en de schade, mankementen of andere kenmerken van of opmerkingen over je oude auto. Daarnaast wordt er gevraagd een foto toe te voegen. Vind je dit toch iets te afstandelijk, dan kun je ook je oude auto verkopen door InkoopSchadeauto.nl te bellen. Je krijgt een zeer vriendelijke en hulpvaardige medewerker aan de lijn die je stap voor stap door het proces heen loodst. Je wil je oude auto echter niet alleen aanmelden op een website; je wil je oude auto verkopen. Dus wat is de volgende stap? Wanneer je je auto hebt aangemeld op InkoopSchadeauto.nl, nemen de professionals van dit bedrijf contact op met de oude-auto-inkopers die bij hen zijn aangesloten. Zij brengen vervolgens een bod uit op de auto die jij hebt aangemeld. InkoopSchadeauto.nl geeft daarna het hoogste bod weer aan jou door. Zo weet je zeker dat je het hoogst mogelijk bod krijgt wanneer je besluit je oude auto te verkopen. De bedrijven en professionals waarmee InkoopSchadeauto.nl samenwerkt zijn namelijk nauwkeurig en aandachtig geselecteerd op deskundigheid, integriteit, vakbekwaamheid en betrouwbaarheid. Je kunt er dus met een gerust hart van uitgaan dat het bod dat je krijgt op je oude auto via InkoopSchadeauto.nl een marktconform bod is: wil je je oude auto verkopen, dan ga je nergens een beter bod krijgen.

Auto aangemeld, bod ontvangen – en dan?

Het mooie aan InkoopSchadeauto.nl is dat ze actief zijn in het hele land. Het maakt dus niet uit waar in Nederland je je auto hebt staan, als jij je oude auto wil verkopen, dan kan InkoopSchadeauto.nl hem op komen halen. Je leest het goed: je hoeft zelf helemaal niets te zijn. InkoopSchadeauto.nl komt voor jou je auto ophalen op de dag en op het tijdstip dat jou het beste uitkomt. Je kunt deze service zeven dagen per week telefonisch bereiken om een afspraak te maken. Wanneer je je oude auto wil verkopen maakt het voor InkoopSchadeauto.nl niet uit of het een tweedehandsauto, een schadeauto of een sloopauto is: alles kan worden getaxeerd, opgehaald en meegenomen. Het wegslepen van auto’s is gebonden aan een hoop wet- en regelgeving. Ook daarom is het verstandig een professional in te huren wanneer je je oude auto wil verkopen of er anderszins vanaf wil – een particulier weet mogelijk niet altijd wat voor regels er verbonden zijn aan het weghalen van schade- en sloopauto’s. Dus zelfs wanneer je denkt dat je auto na een ongeluk of botsing of om wat voor reden dan ook niets meer waard is, dan kun je toch je oude auto verkopen aan InkoopSchadeauto.nl. Daar zijn ze voor! Je kunt ze bellen, sms’en of e-mailen en een afspraak maken voor wanner het jou het beste uitkomt. Ben je nog niet overtuigd? Neem dan zelf even een kijkje op de website, bezoek de pagina met klantreacties en/of bel voor meer informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn