Waar kun je terecht voor je huis verkopen in Zaltbommel?

Als je besloten hebt je huis te verkopen in Zaltbommel kan er heel veel op je af komen. Misschien hebben jij en je (eventuele) partner al een nieuw huis gekocht en hebben om die reden haast met het verkopen van je huidige woning, of willen jullie juist een huis gaan huren maar moeten jullie wachten tot je koophuis verkocht is. Om beide redenen kan het fijn zijn een makelaar in de arm te nemen die er alles aan zal doen om jullie huis zo goed en zo snel mogelijk in de markt te zetten, zodat de kansen op verkoop toenemen ten opzichte van wanneer je dit zelf zou doen. Een makelaar heeft verstand van zaken en weet door zijn opleiding en ervaring precies hoe je een huis in de markt zet en dus op welke zaken hij moet letten. Dat kan gaan om kleine details zoals hoe de foto’s in huis worden genomen, tot de vraagprijs, waar best wat zaken van afhangen. Als je je huis gaat verkopen in Zaltbommel wil je natuurlijk dat dat op een snelle en makkelijke manier gebeurt. Als je op zoek bent naar een goede partij om je huis te verkopen in Zaltbommel, denk dan eens aan Hofstede Makelaardij. (https://www.hofstedemakelaardij.nl) Dit is een makelaarskantoor met jarenlange ervaring in de woningbranche, en dus kun je ervan op aan dat ze jouw huis verkopen in Zaltbommel op de meest professionele manier. 

Waarom niet zelf je huis verkopen in Zaltbommel?

Veel mensen denken dat het heus niet zo moeilijk is om hun huis te verkopen in Zaltbommel. Ze maken een aantal foto’s, zetten ze op een website bedoeld voor huizen, of hangen een briefje voor het raam, en wachten af. Ten eerste reageren mensen hier niet zo snel op omdat het toch iets professioneler overkomt als een echte makelaar het huis te koop aanbiedt. Een makelaar heeft namelijk verstand van huizenprijzen en zou nooit een veel te hoge vraagprijs hanteren. Als je dus je huis wil verkopen in Zaltbommel is het beter om Hofstede Makelaardij in te huren, dan weet je dat de vraagprijs past bij hetgeen je te koop zet. Daarnaast is het ook zo dat professionele foto’s van alle vertrekken in huis de interesse van potentiële kopers kunnen wekken. Als je niet zo’n held bent met de camera, of gewoon niet goed weet uit welke hoek je het beste foto’s kunt nemen, kan het zijn dat je huis niet zo mooi of ruim op de beelden overkomt dan dat het in werkelijkheid is. En dat is natuurlijk ontzettend zonde, want je wilt je kopers wel een realistisch beeld geven als je je huis wilt verkopen in Zaltbommel!

Verkoopstyling, de tips en tricks:

Als je je huis wil verkopen in Zaltbommel is het een goed idee om wat aan verkoopstyling te doen. Dit heeft als doel dat een potentiële klant het zich voor kan stellen hoe het is om daar te wonen. Het moet basic en neutraal zijn, maar tegelijkertijd sfeervol, en dit is hoe je dat doet:

  • Zorg voor neutrale kleuren op de muren.
  • Verwijder een overdaad aan persoonlijke dingen zoals foto’s.
  • Verwijder een overdaad een prullaria en frutsels.
  • Zet bloemen neer om een knus gevoel te creëren.
  • Houd je huis netjes en opgeruimd. 

Zoals je ziet zijn alle tips erop gericht een prettige sfeer te creëren voor een potentiële koper, zodat die hopelijk tot aankoop overgaat. En met behulp van Hofstede Makelaardij en bovenstaande tips is het een eitje om je huis te verkopen in Zaltbommel! 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn