Waarom ik investeerde in seksspeeltjes

Nadat vorig jaar mijn vriend ervoor koos om er vandoor te gaan met mijn beste vriendin bleef ik alleen achter. Menig vrouw zou dit heel erg vervelend vinden maar ik moet zeggen dat ik mijn ex nog geen minuut heb gemist. U moet weten dat hij niet bepaald de leukste man op aarde was en dat onze relatie eigenlijk al vele jaren eerder beëindigd had moeten worden. Maar zoals dat zo vaak zo gaat dachten wij dat we het maar beter konden accepteren dat het allemaal niet echt op rolletjes liep en zijn we destijds dus bij elkaar gebleven. Inmiddels heb ik er heel veel spijt van dat ik niet veel eerder aangegeven heb dat het wat mij betreft voorbij was. Dit is met name omdat ik tegenwoordig de seksspeeltjes heb ontdekt. Ik ben van huis uit katholiek opgevoed en ik heb altijd van mijn ouders meegekregen dat seksspeeltjes enkel door ordinaire mensen worden gekocht en vervolgens gebruikt. Op de een of andere manier heb ik altijd aan deze gedachte vastgehouden zonder dat ik mij ooit heb afgevraagd wat ik nou eigenlijk van seksspeeltjes vond. Toen mijn vriend zijn koffers had gepakt werd ik bijna gedwongen om hier eens over na te denken en binnen de kortste keren zat ik op het internet te zoeken naar seksspeeltjes. Ik had natuurlijk ook op zoek kunnen gaan naar een nieuwe vriend maar ik moet u bekennen dat ik hier helemaal geen zin in had. Mijn ex was namelijk een waardeloze bedpartner die er een sport van had gemaakt om het allemaal zo onplezierig mogelijk te maken en ik kan u vertellen dat hij het wereldkampioenschap met vlag en wimpel zou kunnen hebben winnen. Afijn, daar was ik nu vanaf en daarom besloot ik dat ik graag seksspeeltjes zou willen gaan gebruiken in de toekomst. Dat seksspeeltjes ordinair waren interesseerde mij in zijn geheel niet. Het ging nu om mijn plezier en ik was er zeker van dat de seksspeeltjes mij dit plezier zouden gaan verschaffen. Nog nooit heb ik mijn vermoedens zo goed bevestigd zien worden.

Seksspeeltjes voor vele fijne momenten

Seksspeeltjes koop je niet omdat je je huis een beetje wilt opfleuren; je koopt ze puur voor het genot dat ze je kunnen verschaffen. Ik had al van meerdere vrienden gehoord dat seksspeeltjes een man gemakkelijk kunnen vervangen en dat ze zelfs veel leuker zijn dan wat een man je ooit zou kunnen bieden. Dat schiep natuurlijk erg hoge verwachtingen en het zorgde er dan ook voor dat ik niet lang wilde wachten met het kopen van seksspeeltjes. Mijn ex-vriend was nog geen uur het huis uit of ik zat al op de site Kittig.nl waar ik een groot aanbod aan seksspeeltjes aantrof. Dit was precies waar ik naar op zoek was en ik moest mijzelf bedwingen om niet alles wat op mijn scherm verscheen te kopen. Ik was namelijk heel erg onder de indruk van wat er allemaal op Kittig.nl werd aangeboden. Ik was in eerste instantie alleen op zoek naar een dildo maar ik vond hier zoveel interessante seksspeeltjes dat ik op een gegeven moment een heel assortiment aan lichamelijk genot had weten samen te stellen. Het fijne is dat wanneer je bij Kittig.nl voor een bepaald bedrag aan seksspeeltjes koopt, je geen verzendkosten meer hoeft te betalen. Dat stimuleerde mij natuurlijk extra om nog meer aan te schaffen. Ik zal u besparen wat ik allemaal gekocht heb maar ik kan u vertellen dat ik menig avond kon vullen met mijn nieuwe aankopen. Om toch een tipje van de sluier op te lichten aangaande de seksspeeltjes die ik heb bemachtigd zal ik in de derde alinea nog het een en ander over mijn aankoop vertellen. Ik hoop dat u hier iets aan kunt hebben wanneer u zelf ook op zoek bent naar leuke seksspeeltjes.

Deze aankoop gaf mij een goed gevoel

Wat ik belangrijk vind wanneer ik iets koop is dat ik erop kan vertrouwen dat ik waar voor mijn geld krijg. Bij Kittig.nl had ik meteen het idee dat het goed zat en daarom heb ik voor deze site gekozen. Zoals ik in het voorgaande al schreef heb ik hier heel wat seksspeeltjes aangeschaft en daar ben ik echt heel erg blij mee. Vroeger vond ik het altijd vervelend wanneer ik ’s avonds moest gaan slapen maar tegenwoordig kan ik niet wachten om naar boven te gaan. Soms ga ik na het avondeten meteen al naar de slaapkamer om daar nog vele uurtjes te genieten van mijn nieuwste speeltjes. Ik merk dat ik weer plezier heb op de slaapkamer, iets wat ik de laatste jaren nooit meer heb mogen ervaren. Het is dan ook daarom dat ik mijn ex ook niet meer terug wil. Ik ervaar veel meer vrijheid en wat de intimiteit betreft kan ik wel zeggen dat mijn nieuwe speeltjes hem niet alleen heel goed vervangen maar hem daarbij ook nog eens overtreffen. Soms vraag ik mij wel eens af waarom je in godsnaam toch nog een man aan je zou binden nu deze speeltjes op de markt te koop zijn. Afijn, al met al kan dus wel gezegd worden dat:

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn