Waarom kiezen voor een Legionella beheersplan?

Toen wij vorige maand een nieuwe woning betrokken, waren wij eindelijk in staat om ook ons bedrijf aan huis te voeren. Dat was heel erg fijn want dit was al een lang gekoesterde wens van ons. Wij hebben namelijk een kleine papierfabriek en daarvoor is het heel belangrijk dat wij een goede bedrijfsruimte hebben. Dat zat allemaal bij ons huis en dat maakte ons heel erg blij. Waar wij echter minder blij van werden, was dat de vorige eigenaar ons vertelde dat we wel zouden moeten investeren in een Legionella beheersplan. Voor ons klonk dit als de reinste abstractie: wat was een Legionella beheersplan? Wij wisten het allemaal niet zo goed maar omdat we dit advies niet in de wind wilden slaan, hebben wij ons eens even verdiept in wat een Legionella beheersplan dan wel zou mogen zijn. Het bleek dat dit inderdaad hard nodig was in onze bedrijfsruimte omdat we er al snel achter kwamen dat daar een belangrijk probleem was. Met een Legionella beheersplan zouden we dit probleem waarschijnlijk goed te lijf kunnen gaan en dat vonden we fijn om te merken. In deze tekst wil ik graag wat meer vertellen over hoe wij informatie vonden over ons Legionella beheersplan en welk bedrijf we uiteindelijk in de arm hebben genomen om het probleem waar wij mee geconfronteerd werden, te lijf te gaan.

Een professioneel Legionella beheersplan

Wij zijn mensen die graag wat meer uitgeven aan kwaliteit dan dat we herhaaldelijk geld moeten uitgeven aan iets dat het keurmerk ‘hoogwaardig’ niet kan dragen. Vandaar dat wij de lat hoog legden tijdens onze zoektocht en wij besloten om alleen met het bedrijf in zee te gaan dat voor ons een hoogwaardig Legionella beheersplan op zou kunnen stellen. Wij zijn onze zoektocht begonnen op het internet. Hier vonden wij heel veel interessante informatie maar we waren meteen zeer onder de indruk van de site HollandBuilding.nl. Al bij de eerste blik op deze professionele site zie je dat hier enkel en alleen deskundigen aan hebben meegewerkt die weten waar ze het over hebben, zeker in het geval van een dergelijk probleem. Dat vonden wij natuurlijk heel fijn om te merken omdat wij begonnen te vermoeden dat dit bedrijf zomaar de firma zou kunnen zijn waar wij naar op zoek waren. Vandaar dat wij ook niet lang geaarzeld hebben om even contact op te nemen met een van de vriendelijke en deskundige medewerkers van dit bedrijf. Wij hadden namelijk een vraag over ons Legionella beheersplan. In de volgende alinea wil ik graag wat nader ingaan op de service die ons door HollandBuilding.nl geboden is. Ik kan u zeggen dat wij heel erg tevreden zijn over alles wat zij ons geboden hebben.

Deskundige adviezen van zeer vriendelijke mensen

Ik vond het heel fijn om te merken dat Holland Building haar klanten serieus neemt. Dat is iets waar je tegenwoordig niet vaak meer tegenaan loopt. Daarnaast kon men ons hier helpen bij het opstellen van een Legionella beheersplan en ook dat vonden wij heel erg plezierig. Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over alles wat ons geboden is door deze firma. Kortom, om al mijn bevindingen in een drietal punten samen te vatten:

  • Ik ben blij dat ik heb samengewerkt met deze firma
  • Ik heb voor weinig geld een fantastische dienst gekregen
  • Wij hebben ons probleem inmiddels volledig onder controle

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die deze firma biedt? Kijk dan vandaag nog even op de geheel vernieuwde website van dit bedrijf. Bij vragen kunt u contact opnemen met een van de medewerkers.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn