Waarom we office support voor ieder bedrijf aanraden

Richard en ik hadden al tijden het idee om meer te doen met onze kennis van het maken van websites. Pas in 2013 hebben we de stap gewaagd nadat we opnieuw een groot aantal zakelijke websites zagen die gemakkelijk sterk verbeterd konden worden. We hadden al eerder contact gehad met de mensen achter de websites, die interesse hadden in de verbeteringen. Maar wij konden niet voor hen aan de slag omdat wij geen geregistreerd bedrijf hadden. Toen we eenmaal begonnen met ons bedrijf, hadden we daardoor direct al een lijst met mensen die we konden mailen. De meeste bedrijven schakelden ons direct in en we maakten een pakket op maat waarbij we ook onderhoud en ondersteuning op maat aan gingen bieden. Fantastisch, want het bedrijf liep als een trein. Maar overal de losse blaadjes met gegevens en de factuurperiodes, dat was allesbehalve een geschikte manier om aan het werk te gaan. Iemand ervoor in dienst nemen wilden we absoluut niet, het idee was om de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kozen we voor office support via Van Bergeijk Office Support. En nu raden we het aan voor elk bedrijf dat wil groeien zonder extra mensen in dienst te nemen.

Office support maakt ondernemen weer leuk

We hebben een structureel probleem binnen ons bedrijf. Zowel Richard als ik willen vooral bezig met het werk en duiken graag in de uitdagingen. Administratie hebben we allebei geen enkele interesse in, het boeit ons te weinig en daarom blijft het consequent liggen. Door te kiezen voor office support kunnen we ons weer echt richten op het ondernemen en de mogelijkheden die er liggen bij onze klanten. De rest besteden we uit aan de office support, die we alleen maar hoeven te betalen voor de diensten die we afnemen. Geen uurloon dat constant door blijft lopen, geen moeilijkheden en geen verplichtingen. De office support neemt ons steeds meer uit handen. We begonnen redelijk klein, maar hebben steeds meer verlegd omdat we ons meer en meer willen richten op het eigenlijke werk. Het ontwikkelen, uitbouwen en onderhouden van websites. Daar ligt onze passie. De rest van het werk dat gedaan moet worden, kan mooi opgepakt worden door de office support. Wil je meer informatie hebben over de aanbieder die wij gekozen hebben omdat je nieuwsgierig geworden bent of omdat je ook professioneel wilt kunnen groeien, kijk dan even hier: vanbergeijkofficesupport.nl.

Groeien op een goede manier

We hebben gekozen voor office support

  • omdat we willen groeien op een goede en verantwoordelijke manier.
  • We willen steeds meer klanten werven, die op tijd hun facturen krijgen en hun mails beantwoord zien, ook wanneer we er niet zijn.
  • Aangezien we op korte termijn ook samenwerkingen aan zullen gaan met andere bedrijven, is de office support meer dan welkom omdat de deelnemers zo op de hoogte gebracht kunnen worden en er plannen gemaakt kunnen worden zonder dat wij hier zelf elke keer tussen moeten zitten.

Voor onze onderneming was het dé manier om verder te kijken dan de situatie die we hadden en tevens was het de manier om een professionele en serieuze uitstraling te krijgen richting de klanten die we wilden werven. Want door te kiezen voor een vast contact die ervoor zorgt dat alle kantoorzaken goed geregeld worden, weet de klant ook dat er echt gewerkt wordt en gedacht wordt aan het belang van de klanten – en ook daar hebben we extra werk mee binnen weten te halen wat al een winst op zich is dankzij de professionals die voor ons klaar staan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn