Waarom wij onze boot met apparatuur van Furuno hebben uitgerust

Wij hebben vorig jaar een groot ongeluk gehad met onze boot. Het was namelijk zo dat wij op open zee aan het varen waren toen wij merkten dat onze navigatieapparatuur niet meer functioneerde. Dat leek op dat moment niet meteen een groot probleem, maar al snel realiseerden wij ons dat wij ons in een gebied bevonden waar heel veel rotsen waren. Het was bijna onmogelijk om deze op eigen kracht te omzeilen en al snel merkten wij dat wij een rots hadden geraakt. Dat bracht ons in grote problemen omdat onze romp helemaal opengereten was. Gelukkig konden wij nog een noodsignaal uitzenden, maar wij konden niet voorkomen dat onze boot naar de zeebodem afdaalde. Wij kwamen zelf gelukkig met de schrik vrij, maar wij waren wel onze boot kwijt. Vandaar dat wij meteen besloten dat als wij weer een nieuwe boot zouden kopen, wij deze zouden uitrusten met de apparatuur van het merk Furuno. Wij hadden namelijk al vaak overwogen om onze oude apparatuur te vervangen door de apparatuur van Furuno, maar dat was er helaas nog nooit van gekomen. Wij hadden namelijk nog geen tijd gehad om alles van Furuno aan te schaffen. Dat betreurden wij nu natuurlijk heel erg omdat wij nu onze hele boot moesten vervangen. Wij hebben echter een mooie boot kunnen vinden en die hebben wij helemaal kunnen aanpassen aan onze wensen. Wij zijn daarom meteen op het internet gaan kijken waar wij apparatuur van Furuno konden vinden. Het is namelijk zo dat dit merk bekendstaat om het feit dat het zeer goede navigatie- en communicatieapparatuur levert. Dat was precies waar wij naar op zoek waren want een ramp zoals ons reeds was overkomen, wilden wij nooit meer meemaken. Vandaar dat wij ook blij waren dat wij de site Sail360 vonden. Op deze site kun je namelijk alles van Furuno vinden en het heeft dan ook niet lang geduurd voordat wij hier een bestelling hebben geplaatst.

Op de apparatuur van Furuno kun je bouwen

Wij wilden er zeker van zijn dat wij goede navigatie- en communicatieapparatuur op onze nieuwe boot zouden inbouwen. Niemand was er namelijk bij gebaat om ons schip nogmaals naar de zeebodem te laten zinken. Wij wisten echter niet helemaal welke apparatuur het meest geschikt was voor ons. Vandaar dat wij even contact hebben opgenomen met de mensen van Sail360.nl en deze hebben ons heel goed geholpen. Je kunt merken dat deze mensen heel veel verstand van zaken hebben, want wat je hier ook vraagt, men weet er altijd een goed antwoord op te geven. Wij hebben het dan ook als heel prettig ervaren dat men ons hier zo goed geholpen heeft. Wij weten nu precies wat wij nodig hadden en wij hebben dit dan ook besteld. Wij kregen ook het aanbod om onze Furuno apparatuur door een deskundige te laten inbouwen en dat aanbod hebben wij met beide handen aangegrepen. Inmiddels is deze klus achter de rug en hebben wij een boot die voorzien is van de beste apparatuur die je je maar kunt wensen. Genoeg reden dus om een positieve recensie over Sail360.nl te schrijven.

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf

Mocht u ook een schip moeten uitrusten met navigatie- en communicatieapparatuur van Furuno, dan raad ik u aan om even naar Sail360.nl te surfen omdat:

  • u hier altijd kwaliteit kunt kopen
  • men u hier graag advies geeft over de aangeboden objecten
  • u hier heel voordelig topapparatuur kunt inkopen

Wij zijn heel blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn