Waarop een dopper bedrukken?

Ben jij op zoek naar leuke idee├źn voor relatiegeschenken? Overweeg dan eens de mogelijkheid van de dopper bedrukken! Op deze manier heb je een geschenk dat duurzaam is en dat tegelijkertijd reclame maakt voor jouw bedrijf. Het voldoet aan alle eisen die je aan relatiegeschenken stelt en dat maakt het tot een goede keus. Een dopper bedrukken kan voor alle bedrijven een goed idee zijn, het is immers een product dat niet een heel specifieke doelgroep heeft. Iedereen gebruikt immers waterflessen, of het nu vanuit het oogpunt van duurzaamheid is of omdat het gewoon heel praktisch is.

dopper bedrukken als relatiegeschenk

Voor veel bedrijven is het altijd zoeken naar de manier waarop je het beste reclame kunt maken. Je zoekt iets waar je veel resultaat mee behaalt ten opzichte van de investering die je ervoor doet. Een dopper bedrukken als relatiegeschenk is een ideale manier om reclame te maken. Relatiegeschenken moeten aan een aantal punten voldoen om effectief te zijn:

  • je naam of logo moet goed zichtbaar zijn
  • het product moet daadwerkelijk door de ontvangers gebruikt worden
  • het moet een product zijn dat ook andere mensen zien, niet alleen degene die het gebruikt

Waarom zijn deze punten nu zo van belang? Je kunt wel willekeurige relatiegeschenken uitdelen, maar als deze vervolgens bij de ontvangers thuis in een la of kast belanden en daar nooit weer uitkomen, dan heeft het natuurlijk geen enkele zin. Kies je voor de dopper bedrukken, dan hoef je daar niet bang voor te zijn. Heel veel mensen gebruiken regelmatig waterflessen, omdat water drinken goedkoop en gezond is. Zo hebben ze bovendien altijd wat te drinken bij de hand, ook als ze onderweg zijn. Doppers zullen dus zelden in kasten blijven liggen, het zijn producten die echt gebruikt worden en dat maakt de dopper bedrukken om als relatiegeschenk uit te delen dus al een goede keus.

Duurzame relatiegeschenken

Daarnaast is het een product dat mensen vaak in de publieke ruimte gebruiken. Bijvoorbeeld tijdens college, op het werk of in de trein. Laat jij een dopper bedrukken, dan kun je er dus eigenlijk wel zeker van zijn dat meer mensen dit product zien dan alleen degene aan wie jij het geschenk gegeven hebt. Er is bovendien redelijk wat ruimte voor de bedrukking, dus jouw logo of bedrijfsnaam kan er groot genoeg op komen te staan om duidelijk zichtbaar te zijn en zo de aandacht te trekken. Een groot voordeel van de dopper bedrukken is dat het ook meteen bijdraagt aan een positief imago voor jouw organisatie. Iedereen kent het probleem van zwerfafval en de plastic afvalberg en weet dat we dit onder meer kunnen veranderen door niet meer voor wegwerpflesjes te kiezen, maar voor stevige, herbruikbare waterflessen. Deel jij deze als relatiegeschenken uit, dan laat je zien dat het milieu jou aan het hart gaat en dat heeft een positieve weerslag op de uitstraling van jouw organisatie. Met andere woorden, er zijn eigenlijk alleen maar positieve punten te bedenken! Laat daarom bij greengiving de dopper bedrukken met jouw logo en deel in het vervolg duurzame relatiegeschenken uit.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn