Wat doet de levenscoach in Den Bosch precies?

Wat doet de levenscoach in Den Bosch precies?De meeste mensen hebben nog nooit van de levenscoach in Den Bosch gehoord, en dat is eigenlijk heel jammer. Rosanne Cijsouw van de Levenscoach Praktijk kan namelijk veel mensen bijstaan en ondersteunen bij allerlei levensprocessen. Je staat er misschien niet zo bij stil, maar veel dingen die op je (levens-)pad komen kunnen je diep raken, zoals een echtscheiding, het krijgen van kinderen of het verlies van één of beiden ouders. Al deze dingen zijn een soort emotionele obstakels die we moeten overwinnen. Ze raken ons diep, maar ondertussen wordt van ons verwacht dat we op dezelfde manier blijven functioneren en doorgaan met ons werk en het draaiende houden van ons gezin. Dit is niet altijd gemakkelijk, en als je daar problemen bij ervaart is het een goed idee om eens aan te kloppen bij Rosanne, de levenscoach uit Den Bosch (praktijkrosanne) Rosanne is namelijk ontzettend ervaren in het begeleiden van mensen die moeite hebben met veranderingen die op hun pad zijn gekomen, en daardoor niet zo goed meer weten wie ze nu eigenlijk zijn en wat ze van het leven verwachten. Het kan zijn dat ze een doel missen in hun leven, of dat ze er achter zijn gekomen dat datgene wat ze al die jaren deden helemaal niet (meer) bij ze past. Dat kan een baan zijn, maar ook een partner of vriendengroep waar je je van vervreemd voelt. Wat de reden ook is, als jij het gevoel hebt dat er iets niet klopt in je leven en je eigenlijk wel graag zou willen veranderen maar niet goed weet hoe je dat moet aanpakken, dan is een bezoekje aan deze levenscoach in Den Bosch een goed idee. 

Hoe werkt de levenscoach in Den Bosch?

Met wat voor ‘problemen’ je ook bij de levenscoach in Den Bosch komt, Rosanne werkt altijd met aandacht en geduld. Samen met haar ga je observeren wat er gaande is in je leven en proberen uit te vinden waar het probleem vandaan komt en waardoor je de leidraad van jouw leven bent kwijtgeraakt. Dit kan zijn oorsprong in veel verschillende zaken hebben, zoals:

  • Het verlies van een dierbare
  • Emotionele blokkades uit het verleden
  • Je eigen wensen of verlangens te lang genegeerd te hebben
  • Niet goed (meer) weten wat je doel is in je leven

Zoals je ziet kunnen er heel veel zaken zijn die aan de basis van jouw onrust en twijfels kunnen liggen. Het is aan Rosanne om als levenscoach in Den Bosch de vinger op de zere plek te leggen en je vervolgens te begeleiden bij het verwerken en creëren van een nieuw evenwicht. Dit kan betekenen dat je zelf weer de touwtjes van je leven in handen gaat nemen en het initiatief neemt om dingen te veranderen. Je gaat opnieuw in je kracht staan en ontwikkelt meer zelfvertrouwen. Je leert bovendien dat jouw dromen en verlangens ten alle tijden de moeite waard zijn en je het recht hebt om deze na te streven. Wat je omgeving daar ook van vindt, jouw gevoel telt!

Het resultaat van Rosannes aanpak

Rosanne is al jaren werkzaam als levenscoach in Den Bosch en dit merk je aan haar professionele aanpak. Haar clienten ervaren na het behandeltraject meer rust en evenwicht in hun leven en zetten vaak belangrijke stappen om hun leven weer terug op de rit te krijgen. Dit ervaren de meeste mensen als een groot cadeau, en daarom is deze levenscoach in Den Bosch zo populair. Met Rosannes hulp krijg ook jij de touwtjes van je leven weer in handen, wat je probleem ook is! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn