Wat is een strapon tube?

Deze tekst gaat over de zogeheten strapon tube en de toepassingen daarvan. Waar gaat het hier precies over? Welnu, een strapon tube is in het Nederlands een voorbinddildo genaamd. Veel mensen vinden het maar wat ongemakkelijk om over dergelijke speeltjes te praten. En dat terwijl voor het voor sommige relaties een enorme impuls kan zijn om hier eens gebruik van te maken. Wij van Sextoysanderotics pleiten ervoor om de schaamte los te laten. Want wie er seksspeeltjes gebruiken wil hoeft daar toch niet geheimzinnig over te doen? Waarschijnlijk heeft u er zelf al wel eens over nagedacht of het er misschien zelfs wel met vrienden of vriendinnen over gehad op een wat te gezellige avond. Maar voor nu genoeg hierover. Als gezegd is een strapon tube een speeltje voor in de slaapkamer. In feite is het voor elke relatie geschikt. De praktijk wijst wel uit dat vooral lesbische of biseksuele vrouwen een strapon tube gebruiken. Dat komt omdat er in hun relatie natuurlijk geen echte penis voorhanden is. Als zij toch iets in hun vagina willen voelen, dient dit voorwerp zich dan ook aan. Op deze manier kunnen zij dezelfde seksuele gevoelens ervaren als de gevoelens die vrouwen hebben die door een man worden gepenetreerd. Het is in dit kader dan ook helemaal niet gek dat veel van de kopers van eens strapon tube toch van het vrouwelijk geslacht zijn. Toch komt het ook voor dat heteroseksuele stelletjes zo’n ding aanschaffen. Dat kan omdat zij de rollen eens willen omdraaien. De vrouw kan dan, met de dildo voorgebonden, de man anaal penetreren, ofwel hem er vanaf de achterkant in stoppen. Deze omdraaiing van rollen kan voor de relatie, met name natuurlijk onder de lakens, een enorme boost zijn waar zowel de vrouw als de man stiekem al tijden aan toe waren.

Typen van de strapon tube

De vorige alinea heeft u wat wijzer gemaakt over wat de strapon tube is, door wie die kan worden gebruikt en natuurlijk op welke manier. Zoals wel meer seksspeeltjes zijn er enorm veel verschillende maten en vormen beschikbaar. Iedereen heeft op dit vlak namelijk nog wel eens zijn of haar persoonlijke voorkeur en wil daar niet graag van afwijken. Bij de strapon tube is dit vaak niet anders. Daarom verkopen wij dit speeltje ook in allerlei soorten en maten. Kijkt u maar eens op onze website. Via die ene grote en bekende zoekmachine moet u ons gemakkelijk kunnen vinden. Als u vervolgens naar het kopje ‘strapon tube’ navigeert bent u er al. Hier ziet u ons grote assortiment gelijk op uw beeldscherm. Wij hebben strapon tubes onder andere in de kleuren roze en zwart. Een leuke feature die wij ook aanbieden is de strapon tube die geschikt is voor dubbele penetratie. Wat u hiermee kunt doen, laat ik graag aan uw eigen fantasie over, maar ik kan wel vast verklappen dat uw partner het uit zal schreeuwen van genot. Met dit apparaat worden werkelijk al je fantasieën, ook je meest stoute, werkelijkheid. Twijfel daarom niet langer maar neem gelijk nog een kijkje op onze site. Wie weet krijgt u inspiratie voor in de slaapkamer door een of meer van onze fantastische producten. Dat kan maar zo uw liefdesleven weer op een hoog niveau trekken. Overigens is het een misverstand om te denken dat onze producten, zoals de strapon tube, alleen binnen een vaste (seks)relatie kunnen worden gebruikt. Mensen met vele vluchtige seksuele contacten geven juist ook aan dat onze artikelen enorm kunnen helpen om ‘betere resultaten’ in bed te krijgen, oftewel om vaker tot een hoogtepunt te komen. Het uit de kast pakken van dergelijke speeltjes kan enorm opwindend zijn, zo geven onze klanten aan.

Snel bestellen en discreet geleverd

Op het moment dat u overgaat tot het kopen van een strapon tube, wilt u die natuurlijk ook zo snel en makkelijk mogelijk in huis hebben. Gelukkig hebben wij van Sextoysanderotics daar alle begrip voor. Voor ik het gehele proces zal beschrijven, tot en met de levering aan huis aan toe, zal ik eerst puntsgewijs weergeven wat er allemaal zal gebeuren:

  • eenvoudig bestellen in onze webshop
  • veelal gratis verzending
  • voor 20:00 uur besteld, volgende dag in huis
  • discrete, anonieme levering

Ik zal nu op ieder van deze vier punten betreffende de strapon tube afzonderlijk ingaan. Het eerste is de bestelling. Die is als gezegd ontzettend eenvoudig. Via een paar muisklikken komt u in de betaalomgeving van onze gerenommeerde webshop. Natuurlijk is uw privacy gewaarborgd. Ondanks dat ik me in de eerste alinea hard heb gemaakt voor het loslaten van de schroom met betrekking tot onder meer de strapon tube, is en blijft het natuurlijk toch alleszins begrijpelijk dat u niet wilt dat de gegevens over uw bestelling bij anderen belanden. Het tweede punt is de verzending. Op onze website staat een uitgebreide toelichting over de kosten hiervan. Daar verwijs ik dan ook naar, maar ik wil in deze tekst nog wel graag de kanttekening plaatsen dat het verzenden veelal gratis is. Dat is namelijk het geval bij een bestelling (in Nederland, België en Duitsland, vanaf € 95,-. Gezien de vele spannende artikelen uit onze winkel (naast natuurlijk de strapon tube) moet u dat zo bereikt hebben. Wij zijn ook nog eens heel snel. Bestelt u voor 20:00 uur, dan heeft u uw pakket al de volgende dag in huis. Een voor velen belangrijk punt daarbij is dat de levering altijd discreet en anoniem is. Nergens zal blijken dat u een strapon tube heeft aangeschaft.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn