Wat kost een haartransplantatie?

Als je haar steeds dunner wordt of op bepaalde plekken uitvalt zou je een haartransplantatie kunnen overwegen. Deze relatief nieuwe behandeling wordt onder andere uitgevoerd door Esteworld. Dit is een professionele kliniek in Istanbul, Turkije, maar met contactpersonen in Nederland. De reden dat veel mensen voor deze kliniek kiezen is dat ze een haar transplantatie in verhouding tot klinieken in Nederland stukken goedkoper kunnen aanbieden. Dit komt grotendeels door de locatie. In Turkije zijn dit soort behandelingen nu eenmaal veel voordeliger dan in Nederland. Bij Esteworld kun je al terecht voor een haartransplantatie vanaf €2400,-. Het is wel een beetje afhankelijk van de kwaliteit van het donorgebied en hoe groot het gebied is waar je de haren naartoe wilt laten transplanteren, maar dit spreekt voor zich. Het is in ieder geval goed om te weten dat een behandeling al mogelijk is vanaf dat bedrag, want dit ligt al vele malen lager dan wat je zou betalen voor een soortgelijke behandeling in een kliniek in Nederland. Het feit dat ze in Istanbul zitten gevestigd vinden de meeste mensen helemaal niet erg. Je verblijf in een luxe hotel zit namelijk gewoon bij de prijs inbegrepen, en het geeft je de kans om deze prachtige stad eens te bezoeken. Je waant je er in een andere wereld, en komt na je vakantie thuis met veel meer haren dan voorheen, ideaal toch?

Hoe werkt een haartransplantatie?

Een haar transplantatie behandeling is geen hele ingewikkelde procedure, maar wel een die heel nauwkeurig uitgevoerd dient te worden. Om die reden kun je dan ook het beste naar een professionele kliniek voor haartransplantatie gaan, zoals Esteworld in Turkije. Daar werken alleen professionals met uitgebreide ervaring in het transplanteren van haren, waardoor het resultaat altijd natuurlijk oogt. Zo’n transplantatie van haar gaat als volgt in zijn werk:

  • Het losmaken van de haartjes in het donorgebied
  • het gebruiken van speciale groeivloeistof op deze haartjes
  • Het voorbereiden van het nieuwe gebied
  • Het plaatsen van de haartjes in minuscule gaatjes

Op zich klinkt dit allemaal niet zo ingewikkeld, zij het niet dat het uitvoeren van een haartransplantatie een uiterst precies klusje is, en je deze dus alleen wilt laten uitvoeren door een absolute expert. Bij Esteworld ben je dan aan het goede adres. Op hun website vind je een uitgebreid overzicht van mannen die de behandeling reeds bij hen hebben ondergaan, inclusief voor- en nafoto’s van hun hardos. De resultaten zijn vaak niets minder dan verbluffend te noemen.

Waarom haren transplanteren?

De reden dat veel (en vooral) mannen kiezen voor een haartransplantatie, bijvoorbeeld bij Esteworld, is dat het ze ontzettend onzeker maakt dat hun haargrens steeds verder omhoog kruipt. Een volle haardos is voor velen een teken van mannelijkheid en bovendien zie je er kalend doorgaans stukken ouder uit dan je werkelijk bent. Op de voor- en nafoto’s op de website van Esteworld is goed te zien hoe iemands uiterlijk positief verandert als de man in kwestie ineens een volle haardos heeft, waardoor je meteen snapt waarom er zoveel mannen deze behandeling willen ondergaan. Een haartransplantatie geeft ze hun zelfvertrouwen en mannelijkheid terug, en maakt ze daardoor een stuk aantrekkelijker. Als jij dit ook wilt, contacteer Esteworld dan eens voor een vrijblijvend intakegesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

Lees meer…

https://www.esteworld-haartransplantatie.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn