We verkopen uiteenlopende bandenstellingen

lppetersen - BandenstellingenAl meer dan 25 jaar levert lppetersen.nl diverse stellingen voor al uw doeleinden. Of het nu om magazijnstellingen of bandenstellingen gaat, wij zijn van alle markten thuis. In deze tekst willen we het graag over onze bandenstellingen hebben. Waarom zou u bandenstellingen kopen? Elke garage en autodealer moet zo nu en dan banden vervangen. Misschien biedt u aan om in de herfst en lente respectievelijk winter- en zomerbanden onder de auto’s van uw klanten te plaatsen. Het andere setje moet u dan netjes opslaan. En dat is waar onze bandenstellingen om de hoek komen kijken. Zet de stellingen op strategische plekken binnen uw werkplaats neer zodat niemand meer over hopen banden kan struikelen. Niet alleen staat het netjes opgeruimd, u kunt nu ook sneller het juiste type band vinden. Dankzij onze stellingen kunt u efficiënter en ergonomisch werken dus wacht niet langer maar geef uw wensen door. We maken namelijk tevens stellingen op maat. Niet alleen kunt u ze op maat opvragen, we brengen en monteren al uw gewenste stellingen deze week nog! Weet u niet precies welke magazijnstellingen en bandenstellingen u nodig hebt? Of wilt u eerst de juiste oppervlakte berekenen? Vul dan uw maten in op de website via de Magazijncalculator. Kies de stelling die u wenst, vul dan de correcte maten in en klik op “bereken”. Aan de hand van de uitkomst zien wij in een oogopslag hoe we u het beste van stellingen kunnen voorzien.

Bandenstellingen nodig? Bestel ze voordelig bij L.P. Petersen

Waarom zou u met ons in zee gaan? Wat hebben wij te bieden dat andere leveranciers niet kunnen bieden? We hebben een aantal positieve eigenschappen van ons bedrijf op een rijtje gezet. Hopelijk overtuigt het u om snel eens bandenstellingen te bestellen!

  • Wij zijn 100 procent merk onafhankelijk. Wij worden niet gesponsord door een autofabrikant of een bekende fabrikant die stellingen maakt. Sterker nog, wij maken de meeste stellingen zelf in onze eigen magazijn. Komt u eens een kijkje nemen in Ermelo. Daarnaast bieden we diverse onderling concurrerende merken aan zodat er voor ieder bedrijf een goede oplossing te vinden is. En omdat wij diverse merken in onze catalogus hebben, kunnen we vrijwel direct leveren.
  • We versturen al onze producten via onze eigen leveringsservice. En daarmee besparen we aanzienlijk op verzendkosten. Dientengevolge betaalt u niets extra’s zoals deze verzendingskosten. Maar ook de montagekosten komen op onze conto!
  • En ten slotte hebt u qua aanschaf 3 opties. Zo kunt u gloednieuwe stellingen en accessoires kopen. Maar ook tweedehandse stellingen zodat er voor ieders budget iets te vinden is. En u kunt deze stellingen zelfs huren.

Hebt u binnenkort een tijdelijk project en hebt u daarom opslagruimte nodig? Kies er dan voor om ze te huren bij L.P. Petersen. Misschien organiseert u een jaarlijkse autorace en wilt u graag in de pitstop bandenstellingen plaatsen. Vraag dan bij ons naar de voorwaarden van het huurcontract.

U vindt hier zowel nieuwe als gebruikte stellingen

Via Facebook, Twitter en Google+ kunnen we u op de hoogte houden van uitbreidingen binnen ons assortiment. Tevens vindt u er onze laatste acties zodat u als eerste weet wanneer het verstandig is om bandenstellingen te kopen. Wilt u graag eens bij ons langskomen in Ermelo? Kijkt u dan even op de website naar de openingstijden. Ligt Ermelo iets te ver weg? Dan kunt u ook telefonisch en via de mail geholpen worden. Of het nu gaat om bandenstellingen of om grootvakstellingen en archiefstellingen, u bent bij ons absoluut geen dief van uw portemonnee. We leveren hoogwaardige kwaliteit van zowel nieuwe als tweedehandse producten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn