Webhosting, e-mail, Stack en VPS; je regelt het allemaal via TransIp

Als je gebruik wilt gaan maken van webhosting via bijvoorbeeld een eigen domeinnaam of als je een VPS server wilt aanmaken, dan kun je dat doen via TransIp. TransIp is er in principe voor al je wensen op het gebied van de virtuele realiteit. Mensen willen niet meer vast zitten aan hun computer. Daarom is het zo belangrijk dat je kunt e-mailen en dat je data kunt opslaan in de virtuele ruimte via webhosting en dat je bijvoorbeeld e-mails kunt versturen vanaf een eigen e-mailpagina. Als je bijvoorbeeld een eigen bedrijf hebt en je wilt e-mails naar klanten versturen, dan is het erg effectief om een e-mailadres te bezitten waar de naam van je bedrijf in is verwerkt. Ten eerste geeft dit aan de klant direct informatie over de afzender van de e-mail. Dus ze zien direct dat de mail afkomstig is van jouw bedrijf voordat de e-mail wordt geopend. Ten tweede zorgt het voor een professionele uitstraling als je je eigen bedrijfsnaam in het emailadres verwerkt. TransIp kan een ervoor zorgen dat je een eigen domeinnaam hebt. Dat betekent dat je een internetpagina krijgt waarvan je dus ook kunt e-mailen via de webmail. Deze pagina beschikt dan dus ook over een aantal GB’s aan opslagcapaciteit. Dit betekent ook dat je overal kunt inloggen zolang er een internetconnectie is. Je kunt je email dus op verschillende locaties via verschillende apparaten bekijken en vesturen. Je bent niet meer gebonden aan één apparaat. Daarnaast is het ook een stuk veiliger. Alles wordt immers in de virtuele ruimte opgeslagen. Dus wat er verder ook gebeurt met je laptop, computer, tablet of smartphone, je data is altijd veilig. TransIp kan ook een zakelijk netwerk voor je opstellen aan de hand van VPS. Dit is een server waarmee meerdere virtuele aansluitingen gemaakt kunnen worden op één fysiek apparaat. Alle leden van dit netwerk delen het aantal GB’s van het fysieke apparaat, maar kunnen vervolgens wel via de virtuele servers werken zonder dat ze toegang tot dit apparaat hebben. Tevens is het een veilige manier van netwerken, want de virtuele servers zijn niet afhankelijk van het fysieke apparaat. Mocht daar dus iets mee gebeuren, dan zijn de virtuele servers veilig. Mocht je meer willen weten over deze of andere toepassingen, kijk dan eens op TransIp.nl.

Wie zijn de mensen achter TransIp?

Als je gebruik wilt gaan maken van de diensten van TransIp, dan is het natuurlijk wel fijn als je een beetje weet met wie je in zee gaat. TransIp is een bedrijf dat zijn oorsprong vindt in het jaar 2003. Dat betekent dus dat dit bedrijf alweer 13 volle jaren aan de weg timmert. Ze kunnen zo lang actief blijven, omdat de enthousiaste medewerkers van TransIp constant blijven innoveren. Ze blijven de producten en diensten verbeteren en door deze ambitieuze insteek is TransIp al snel uitgegroeid tot de grootste van Nederland. Het bedrijf heeft inmiddels al meer dan 175.000 klanten en bestaat uit 76 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Het bedrijf heeft geen harde managementstructuur. Dit is ook niet nodig, omdat de medewerkers juist vanuit hun eigen passie aan het werk gaan en in een vrije omgeving in staat zijn om hun talenten te ontplooien en nieuwe ideeën te verwezenlijken.

De verschillende diensten van TransIp

Je kunt zoals gezegd verschillende diensten en producten verwachten. Zo kun je onder andere gebruik maken van de volgende diensten/producten:

  • Domeinnaam
  • New webhosting
  • Blade VPS PureSSD
  • Blade VPS Pro
  • Stack

Dit zijn stuk voor stuk diensten van de toekomst waar je op den duur niet meer zonder kunt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn