Website laten maken: aan de slag

Wilt u een kwalitatieve website laten maken? Dan bent u bij ons helemaal op het juiste adres. Stop met zoeken, want de partij waar u uw website laten maken wilt, heeft u gevonden. Wij zijn er voor u om een website te ontwikkelen die aan al uw wensen voldoet. We hebben het dan zowel over het bouwen, het ontwerpen als het onderhouden van de website. Bij ons kunt u rekenen op een zeer kundige verzorging, de beste service maar ook de beste nazorg. Want een website laten maken is niet iets wat op een bepaald moment af is. U zult altijd moeten blijven werken aan uw website, want uw website is uw bedrijf en alle producten of diensten die u hier aanbiedt, moeten hier zichtbaar zijn. Wat betreft de vindbaarheid. Iedereen wil graag een goede plek veroveren in de zoekmachines. Dat is evident. Hoe hoger u staat in de zoekmachines, hoe meer klanten u aantrekt. Bij een website laten maken komen deze zaken allemaal aan de orde. Maar op het moment dat u contact met ons zoekt, zullen wij eerst een aantal andere zaken met u bespreken en dat zijn uw doelstellingen. Heeft u voor uzelf eigenlijk wel goed in kaart gebracht wie uw doelgroep is en wat wilt u precies uitstralen met uw bedrijf? Wij merken als website ontwikkelaar vaak dat mensen en ondernemers niet heel specifiek zijn als wij ze – wat ons betreft – de kernvragen stellen over de doelstellingen van het bedrijf. Een website laten maken betekent nog niet dat er een bedrijf staat. Er komt meer bij kijken. In een eerste gesprek zullen wij deze zaken met u bespreken. Welke vragen kunt u verwachten in een eerste vrijblijvend gesprek?

  • Wie is uw doelgroep?
  • Wat zijn uw verwachtingen?
  • Wat wilt u uitstralen?
  • Wat is uw product?
  • Wat verwacht u van ons?

Een website laten maken: hoofdzaken van bijzaken scheiden

Veel mensen denken dat een website laten maken betekent dat er een bedrijf bestaat. Dat is echter niet waar. Een website laten maken, betekent nog niet dat u een goed lopend bedrijf heeft. Er komt meer bij kijken. Een van de onmisbare zaken waar u en wij rekening mee moeten houden is SEO. Deze verzamelterm komt u zonder enige twijfel bekend voor. Onder SEO vallen alle zaken die er aan bijdragen dat u beter vindbaar wordt in de zoekmachines. Het is belangrijk om goed vindbaar te zijn in de zoekmachines, want als u goed vindbaar bent, trekt u meer klanten aan en als u meer klanten aantrekt, zult u meer producten verkopen en als u meer producten verkoopt, kunt u er op rekenen dat u meer winst maakt. We willen allemaal graag een mooi en goed lopend bedrijf. Een website laten maken die goed functioneert is daarbij ontzettend belangrijk. Het is belangrijk dat als u een website laten maken wilt, dat u voor zichzelf op een rijtje zet wat uw specifieke wensen zijn. Met deze specifieke wensen doelen wij op een aantal zaken. De eerste vraag die wij u altijd zullen stellen zal gaan over uw doelgroep. Een fout die wij veel ondernemers zien maken is namelijk dat zij te breed inzetten. Zij denken er verstandig aan te doen om zo veel mogelijk mensen aan te trekken. Echter, de truc om mensen tot aankoop over te laten gaan, is deze groep mensen zo persoonlijk mogelijk aan te spreken. Hoe groter en breder uw doelgroep, hoe algemener uw aantrekkingskracht en hoe minder mensen zich aangesproken voelen. Daarom is het bij een website laten maken allereerst belangrijk om een duidelijke omschrijving te maken van de mensen die u aan wilt trekken. Wat spreekt deze doelgroep aan en hoe oud is de groep mensen die u aan wilt spreken? Waar bevinden deze mensen zich en past uw ontwerp en het logo wel bij de groep? Dit zijn slechts een aantal van de vragen die wij aan uw zullen stellen voor wij aan de slag gaan. Een website laten maken bij ons, betekent dat u kiest voor een totaalplaatje en dat u de juiste keuze maakt, want dat is waar het allemaal om gaat.

Website laten maken: van start

U wilt een website laten maken; dat heeft u besloten. Een goede keuze, want wij gaan er voor zorgen dat u goed vindbaar bent. Dat doen wij door te kijken naar wie u bent en wat uw bedrijf precies wilt uitstralen, maar dat doen wij ook door gebruik te maken van de verschillende technieken die binnen handbereik liggen om er voor te zorgen dat u beter vindbaar wordt. De content op uw website, bestaat vaak voor het grootste deel uit tekst. Een van de zaken die er voor kunnen zorgen dat u beter vindbaar bent, is het verrijken van deze content met andere media zoals filmpjes en foto’s. De zoekmachines kijken namelijk naar de variatie die er wat betreft de content op uw website te vinden is. Hoe meer variatie, hoe beter. Daarnaast wordt er altijd gekeken naar de logica. Is uw website gebruiksvriendelijk? Als er klanten of kopers op uw website terecht komen, kunnen zij dan ook direct vinden waar ze naar op zoek waren? Dat zijn allemaal zaken waar wij naar kijken. Daarnaast zorgen wij natuurlijk voor goede linkbuilding door het kiezen van relevante links en het plaatsen van goede links op en buiten de website. Neem contact met ons op en maak direct vrijblijvend een afspraak.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn