Wij zijn uw schoonmaak specialisten voor bouw en opleverschoonmaak in Amsterdam

Als u een bedrijf zoekt dat uw kantoor of welk bedrijfspand dan ook kan onderhouden en voornamelijk schoon kan maken dan bent u bij Schoonpand aan het juiste adres. Dankzij Schoonpand weet u zeker dat u te maken krijgt met schoonmaak specialisten voor bouw en opleverschoonmaak in Amsterdam die uitstekend werk afleveren. Kijkt u maar eens op onze website: schoonpand.nl. U kunt dankzij deze schoonmaak specialisten voor bouw en opleverschoonmaak in Amsterdam elke ochtend rekenen op een gereinigde vloer, schone tafels en ander meubilair, een gereinigde en bijgevulde kantine en nog veel meer. Hygiëne is belangrijk, daar kunnen wij als schoonmaak specialisten voor bouw en opleverschoonmaak in Amsterdam vrij kort over zijn. Dat geldt zowel thuis, op school en op het werk. Mensen die dag in dag uit in een stoffig kantoor zitten zullen aan het eind van de dag met een chagrijnig gezicht het pand verlaten. Het kan op de lange termijn zorgen voor gezondheidsproblemen en het is natuurlijk niet bepaald een visitekaartje naar klanten en potentiële partners. Dit werk hoort waarschijnlijk niet bij de taakomschrijving van uw werknemers. U kunt er voor kiezen om een aantal schoonmakers in te huren die naar sluitingstijd uw kantoor reinigen. Maar is het niet veel verstandiger om direct een bedrijf in te huren zodat u altijd kunt rekenen op een schoon gebouw?

Zoek niet langer naar schoonmaak specialisten voor bouw en opleverschoonmaak in Amsterdam

U wilt dat alle vuiligheid na een dag werken wordt gereinigd. En u wilt waarschijnlijk dat bepaalde apparaten of plekken van het kantoor regelmatig worden gecontroleerd en preventief worden schoongemaakt. Onze schoonmaak specialisten voor bouw en opleverschoonmaak in Amsterdam weten als geen ander wat dit werk inhoudt en nemen daarom een groot deel van de schoonmaak voor hun rekening. Onze schoonmaak specialisten voor bouw en opleverschoonmaak in Amsterdam weten dat het niet enkel gaat om het dweilen en stofzuigen van de vloeren, het legen van prullenbakken en het afwassen van koffiekopjes. Wij kunnen uw hele kantoor onder handen nemen! Het dak moet bijvoorbeeld ook onderhouden worden. En wat te denken van de toiletten, het riool en het hele stelsel aan buizen? Dit moet allemaal regelmatig schoongemaakt worden. Als een riool verstopt raakt dan bellen we direct een loodgieter op. Uw bedrijf zal er nauwelijks hinder aan ondervinden. Welke panden kunnen onze schoonmaak specialisten voor bouw en opleverschoonmaak in Amsterdam voor u reinigen? U kunt denken aan onder andere:

  • Scholen, bibliotheken en universiteiten,
  • Kantoorpanden, galerijen en portieken,
  • Maar ook huisartspraktijken, kinderdagverblijven en evenementen.

In de hoofdstad en omstreken staan we voor u klaar

Onze schoonmaak specialisten voor bouw en opleverschoonmaak in Amsterdam kunt u aldus voor een keur aan projecten inhuren. U kunt lange contracten afsluiten maar ons ook eenmalig inhuren om bijvoorbeeld een afgelopen jaarbeurs of ander evenement schoon te maken. Wilt u ons inhuren voor uw woning? Dat is zeker mogelijk want onze schoonmaak specialisten voor bouw en opleverschoonmaak in Amsterdam werken ook voor particulieren. Vooral tweeverdieners met kinderen komen om in het werk. De schoonmaak van het huis staat daardoor vaak op een laag pitje. Terwijl uw kinderen daar opgroeien. Het kan een bron van bacteriën zijn dus u begrijpt dat een goede hygiëne van uw woonhuis een absolute prioriteit moet zijn, zeker als u jonge kinderen hebt. Bent u daarom benieuwd wat we voor u kunnen betekenen en wat u dit gaat kosten? Of wilt u een offerte voor uw kantorencomplex? Wij zijn van geen kleintje vervaard dus laat ons dit zo spoedig mogelijk weten via email of de telefoon.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn