Wikkelfolie

Uniekverpakkingen - Wikkelfolie Bij Uniek verpakkingen vindt u alle verpakkingsmaterialen die u zich maar kunt wensen. En dan ook nog eens voor inkoopsprijzen! Wij zijn namelijk een digitale groothandel waar u terecht kunt voor al dit soort artikelen. Denkt u daarbij aan zakjes van allerlei materialen zoals plastics en karton. Maar ook aan haakjes waarmee u materiaal kunt bevestigen. En wat te denken van diverse soorten folie waaronder wikkelfolie? Wikkelfolie is voor veel bedrijven een belangrijk materiaal omdat u hier snel grote hoeveelheden vracht kunt inpakken. Veel van dit soort vracht wordt per pallet of container vervoerd. Gaat het per pallet, dan zult u het op de een of andere manier bij elkaar moeten houden. Als het erg zware producten zijn, dan is dat misschien niet nodig. Maar voor het overgrote deel gaat het om dozen in diverse formaten of andere producten die schots en scheef op de pallet liggen. Wikkel er deze wikkelfolie een aantal keer omheen en u zult zien dat de pallet geen kant meer op kan. Dat bedoelen we in de zin dat alle dozen stevig tegen elkaar aan worden geduwd zodat de pallet tijdens vervoer niet om kan vallen. Een container heeft in principe twee open kanten dus ook in dit geval is wikkelfolie de oplossing. Kijkt u eens in een willekeurige supermarkt of bouwmarkt en u zult zien dat deze karretjes en containers bij binnenkomst stevig in deze wikkelfolie gewikkeld zijn. U hoeft er niet eens zoveel lagen voor te gebruiken maar als u toch bezig bent dan is een extra laag zeker geen overbodige luxe. U kunt nu eenvoudig wikkelfolie in groten getale bestellen als u met ons in zee gaat. Wist u dat een doos met 6 rollen wikkelfolie bij ons slechts 44,70 euro kost? Dat is dan wel het dunste type folie maar dat is voor de meeste gevallen al dik genoeg.

Wikkelfolie, voor al uw zware vervoer

Als u naar onze site gaat, uniekverpakkingen.nl, dan vindt u onze wikkelfolie al vlug als u bij de productenlijst kijkt. U kunt er meteen klikken op het kopje “wikkelfolie”. Ook kunt u het intypen in de ingebouwde zoekmachine en dan zult u wederom snel op de pagina met wikkelfolie terechtkomen. U vindt vervolgens ons totaalaanbod en dat hebben we hieronder in een korte opsomming even voor u samengevat:

  • Zo is er de folie met een dikte van 17 micron.
  • Gevolgd door een dikte van 20 micron
  • Het derde type is ook 20 micron maar is een stuk elastischer en daardoor sterker
  • En dan is er nog de 23 micron-variant. Dit is echt voor zwaar vervoer, gevaarlijke stoffen of producten die op een of andere manier kunnen lekken of snel kunnen breken. Als u er dus echt zeker van wilt zijn dat er niets met het product gebeurt, dan raden we dit zwarte wikkelfolie aan.

Over het algemeen hebben gewone winkels en bedrijven genoeg aan de 17 micron of 20 micron versie. Gaat u via een vliegtuig uw vracht versturen of zelfs via de scheepvaart? Dan is een dikkere variant aanbevolen. U begrijpt dat de prijzen per type oplopen en dat dit afhankelijk is van de dikte. De eerste drie varianten zijn overigens allen transparant. Ze zijn nadien eenvoudig te verwijderen. U kunt ervoor kiezen om ze helemaal af te wikkelen maar als u een scherp mes hebt zoals een stanleymes dan kunt u er eenvoudig doorheen snijden en zal u het wikkelfolie snel hebben verwijderd. We hanteren, zoals we al eerder zeiden, inkoopsprijzen. Maar u kunt het nog goedkoper maken door in het groot in te kopen. In dat geval raden we het u wel aan om voor het maken van een online bestelling nog even contact met ons op te nemen. We geven u graag kwantumkorting op zeer grote bestellingen. Voor ons is het prettig om dit op tijd te weten zodat we ervoor kunnen zorgen dat onze voorraden aangevuld blijven, ook vanuit het oogpunt op andere bestellingen van andere ondernemers. Zij moeten immers niet gedupeerd worden. Tevens kunnen we u daardoor garanderen dat we vrijwel direct tot bezorgen over kunnen gaan en u het morgen al in huis kunt hebben. Vraagt u in dit soort gevallen dus eerst een offerte aan!

Dit geeft echt een beschermende laag!

U wilt vast en zeker dat uw producten veilig vervoerd worden. Kiest u daarom voor wikkelfolie. U kunt een knoop onderaan de pallet of container maken en het vervolgens handmatig afwikkelen. Maar als u vele containers hebt te gaan, dan is dat erg lastig en tijdrovend. Hier is iets op gevonden en dat heet de foliedispenser. U kunt de rol wikkelfolie in de dispenser zetten en dan rolt het folie vanzelf van de rol af. U behaalt daardoor een veel hoger rendement en tevens krijgt u minder snel last van uw ledematen en uw rug als u in de weer bent met wikkelfolie. Uiteraard kunt u deze dispenser bij ons bestellen voor slechts 28 euro als u een luxueuze dispenser van chroom wilt hebben. Maar hebt u geen zin om zoveel geld uit te geven aan een dergelijk stuk gereedschap, dan hebben we een verrassing voor u: er is ook een dispenser van kunststof. De normale prijs is slechts 5 euro en nu voor de helft van de prijs! Bestel er meteen een aantal zodat meerdere mensen in uw bedrijf hier tegelijkertijd gebruik van kunnen maken. Online bestellen is fantastisch, goedkoop en zeer veilig! Tot horens!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn