Wilt u correct vertalen naar het Engels?

Onlangs moest ik een brief sturen naar een van onze klanten en deze mensen spreken geen Nederlands. Ik dacht dat het geen probleem zou zijn om even een brief in het Engels te tikken, maar ik had al snel in de gaten dat een beetje Engels kunnen praten, nog niet betekent dat je ook moeiteloos een brief in deze taal kunt tikken. Dat viel mij dus flink tegen en ik moest daarom veel tijd spenderen aan het opstellen van deze brief. Ik ben daarom gaan kijken hoe ik dit het beste kon gaan doen. Ik had al in de gaten dat ik het beste niet met vertaalsites kon gaan werken, maar dat ik beter zelf kon gaan vertalen naar het Engels. Ik heb namelijk gezien dat sommige mensen alles in Google translatie gooien en dan krijg je zinnen waar de rillingen je van over de rug lopen. Vandaar dat ik ben gaan kijken naar een site die mij goed zou kunnen helpen met het vertalen naar het Engels. Ik heb toen meerdere sites bekeken en ik heb toen gezien dat wanneer je wilt vertalen naar het Engels, je het beste op de site van vandale.nl kunt gaan kijken. Deze site is heel erg handig voor wanneer je grote teksten moet vertalen naar het Engels. Ik ben daarom met heel veel plezier de mogelijkheden van deze site om te vertalen naar het Engels even gaan doornemen en ik kan u zeggen dat ik vond dat ik hier heel nuttige dingen kon vinden. Ik heb namelijk gezien dat wanneer je op deze site gaat kijken naar de mogelijkheden, je heel veel handige handreikingen krijgt om een goede brief op te stellen. Je kunt hier namelijk niet alleen een woord vertalen naar het Engels, maar je kunt hier ook handige tips krijgen over het vertalen naar het Engels zelf. Zo kun je de fouten voorkomen die andere mensen maken wanneer ze zich niet voldoende verdiepen in de materie. Mocht u ook een Engelse tekst moeten maken, dan raad ik u aan om even naar de site van vandale.nl te gaan want ik ben er zeker van dat deze site u verder kan helpen. 

Hier kunt u tips vinden over het vertalen naar het Engels

Als u het prettig vind om een duidelijke tekst te schrijven in het Engels, is er meer nodig dan alleen een siteWilt u correct vertalen naar het Engels? die u helpt met het vertalen naar het Engels. U moet namelijk ook weten welke aanhef u moet gebruiken als u een formele brief schrijft, en al dat soort dingen. Vandaar dat ik blij was dat ik de vandale.nl site gevonden heb want hier krijg je heel veel goede tips aangeboden. Ik ben daarom blij dat ik deze pagina tegen ben gekomen. 

Deze site is de moeite waard

Ik kan het niet genoeg benadrukken hoe blij ik was met de tips en informatie van vandale.nl. Ik kan u deze site aanraden omdat:

  • u hier heel goede adviezen kunt vinden 
  • u hier snel het juiste woord kunt vinden 
  • u met deze site altijd een goede tekst kunt opstellen 

Surf ook nog even naar de betreffende site. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn