Wilt u deelnemen aan een time manageent cursus?

Iedereen kent het wel: het gevoel alsof je tijd tekort komt. Heeft u dagelijks dit gevoel? Heeft u veel onderbrekingen in uw taken? Of heeft u altijd een overvolle inbox gevuld met emails? Dan is het zeker aan te raden om deel te nemen aan een time management cursus. Met de best beoordeelde time management cursus van Tijd Winst krijgt u uw werk en leven weer onder controle. In deze time management cursus leert u de beste technieken kennen op het gebied van moderne time management en slimmer en effectiever werken. Door middel van deze time management cursus van Tijd Winst wordt u op de hoogte gehouden van alle actuele methodes en invalshoeken met betrekking tot time management. Op de website van Tijd Winst kunt u de agenda vinden voor het gaat 2019. Hier kunt u de startdata van de time management cursussen vinden en de locatie waar deze cursussen worden gegeven. Deze time management cursussen zijn geheel verzorgd en duren slechts één dag. 

Verschillende soorten time management cursussen

Tijd Winst biedt u verschillende soorten time management cursussen aan. Deze cursussen zijn grofweg te verdelen in drie verschillende soorten trainingen:

  • 1-daagse open training. Deze time management cursus is geschikt om in je eentje te doen. Deze cursus is volledig up-to-date. U leert uzelf te beschermen tegen tijdgebrek en stress door middel van een time management cursus die gegeven wordt door experts. 
  • In-company groepstraining. Deze time management cursus is geschikt om samen met uw collega’s te doen. Deze cursus leert u om effectiever te leren werken in een moderne werkomgeving met veel email, telefoontjes, spoedjes, afleidingen en onderbrekingen. 
  • Workshops en lezingen. Deze vorm van time management cursus is geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Er is een zeer inspirerende spreker aanwezig welke u voorziet van direct toepasbare tips en tools om slimmer te werken en tijd te besparen. 

Op de website van Tijd Winst vindt u veel meer informatie over de verschillende time management cursussen die aangeboden worden. Verder vindt u ook de startdatums en kunt u uzelf inschrijven voor de 1-daagse cursussen. Het is ook mogelijk om en offerte aan te vragen van een in-company groepstraining. 

Wat een time management cursus van Tijd Winst u biedt

Het volgen van een time management cursus brengt vele voordelen met zich mee. De meeste mensen ervaren namelijk zeer veel stress door het drukke leven van tegenwoordig. Eén van de voordelen die een time-management cursus met zich meebrengt is natuurlijk tijdwinst. Tijdens een time management cursus leert u om tijd te winnen door emails, documenten en bestanden slimmer te verwerken en sneller terug te vinden. Een ander voordeel is dat u een helder hoofd kun creëren dankzij de tips waarmee u in aanraking komt tijdens een time management cursus. Dit betekent dat wanneer u uw werk verlaat, dat u naar huis kan gaan met een lege inbox, een opgeruimd bureau en een heldere geest. Een derde voordeel is dat u minder stress ervaart en meer energie heeft wanneer u een time management cursus heeft gevolgd. Meer voordelen vindt u op de website van Tijd Winst.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn