Wilt u meer weten over ruf briketten?

Vandaag de dag zijn steeds meer mensen bezig met de vraag hoe ze hun impact op het milieu zo laag mogelijk kunnen houden. Ze zijn op zoek naar milieuvriendelijkere manieren van leven. Als u zich ook in deze zoektocht bevindt, dan is het een goed idee om ook eens het stoken van haardhout mee te nemen in uw overwegingen. Ruf briketten zijn namelijk een stuk duurzamer in het gebruik. Veel mensen doen de tweede auto de deur uit of gaan minder met het vliegtuig, maar ook met ruf briketten kunt u een goede daad doen voor het behoud van onze prachtige aarde. Het tikt namelijk behoorlijk aan als u er elke dag gebruik van maakt. Wekken de ruf briketten nou ook wel uw interesse op en zou u hier graag wat meer over willen lezen? Dan is deze tekst speciaal voor u geschreven. Hierin wordt u namelijk uitgebreid uit de doeken gedaan wat het grote voordeel is van ruf briketten boven andere soorten van haardhout.

  • Ten eerste is het veel milieuvriendelijker, zodat u de natuur minder schade berokkent.
  • Ten tweede nemen ze veel minder ruimte in in de opslag, omdat ze compact zijn en een constante vorm hebben. Ook zijn ze makkelijk stapelbaar.
  • Ten derde hebben ruf briketten een hoog rendement, wat ook in uw voordeel werkt.
  • Ten vierde zorgen ze voor een schonere ontbranding en hebt u minder last van asresten in huis.
  • Ten vijfde hebben ze een heel laag vochtpercentage, het bedraagt slechts 5 procent.
  • En ten slotte gloeien ze mooi na, wat ook wel zo prettig is.

Al met al hebt u geen enkele reden meer om niet voor de speciale ruf briketten te gaan kiezen. Zou u hier nou ook wel op over willen gaan? En bent u nog op zoek naar een geschikte leverancier? Lees dan snel even verder in de volgende alinea, want daar vindt u meer info over een betrouwbare partner in het leveren van de echte ruf briketten.

Ruf briketten kunt u het beste bij Teswood aanschaffen

Ruf briketten zijn bij veel mensen nog niet zo heel erg bekend en daarom is het goed om deze tekst even goed door te nemen. Zo komt u er alles over te weten! Zou u ze nou zelf ook wel aan willen schaffen? Dan bent u bij de firma Teswood aan het goede adres. Wij grossieren in de beste ruf briketten van de hoogste kwaliteit. Wij hebben nog nooit iemand in de kou laten zitten en zullen dit ook bij u niet doen. Al vele klanten uit het gehele land gingen u voor in hun keuze voor ons. En dat is niet voor niets! Ze varen wel bij de topkwaliteit ruf briketten die wij ze leveren. Wij horen telkens weer van onze klanten dat ze bijzonder tevreden zijn over onze fantastische ruf-briketten. Bovendien zijn ze erg te spreken over de verbranding ervan. Het zorgt voor weinig asresten en ook gloeien ze lang na. Aldus onze klanten. Laat u ook overtuigen! Als u meer wilt weten, dan raden wij u aan om even contact met ons op te nemen. Dit kunt u uiteraard doen via de telefonische klantenservice, maar u kunt uw vraag over ruf briketten ook per e-mail aan ons stellen. Voorts is het een optie om het contactformulier op teswood.nl in te vullen. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Als u per direct meer wilt weten, dan is het een goed idee om even te bellen. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers zitten tijdens kantooruren voor u klaar om uw vraag over de ruf briketten te beantwoorden. Zij weten er alles van, dus u kunt er van op aan dat u een uitgebreid antwoord ontvangt. Aarzel dus niet en laat snel iets van u horen! Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant in onze webwinkel op teswood.nl. Graag tot ziens!

Bij ons zit u voor een dubbeltje op de eerste rang

Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar zou u toch eerst graag even van de hoed en de rand willen weten, voordat u een besluit neemt over of u al dan niet met ons in zee zult gaan voor de ruf briketten? Wij kunnen het ons maar al te goed voorstellen dat u weloverwogen een keuze wilt maken. Overstappen op andere brandstoffen voor de haard is iets waar u eerst even goed over na wilt denken. Twijfel daarom niet en bel of mail ons. Wij horen graag van u! Bent u echter bang dat de aanschaf van onze ecologische ruf briketten u flink in de papieren kan gaan lopen? Gelukkig is er bij ons geen enkele reden om u hier zorgen over te maken. Wij hanteren namelijk zeer aantrekkelijke tarieven, zodat u geen dief hoeft te zijn van uw eigen portemonnee. Dus wilt u ook speciale ecologische ruf briketten hebben voor de open haard, maar bent u niet bereid om daar de hoofdprijs voor te betalen? Dan kunt u niet meer om Teswood heen! Breng daarom snel een bezoekje aan teswood.nl en kies voor onze kwalitatief hoogstaande maar toch ook voordelige ruf briketten. Dat zal u beslist geen windeieren leggen. U kunt teswood.nl ook bookmarken in uw favorieten, zodat u ons altijd terug kunt vinden als u weer nieuwe ruf briketten nodig hebt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn