Wilt u overstappen op dubbel glas?

Wij hebben een oud huis en wij betalen ons scheel aan energiekosten iedere maand. Dat komt namelijk omdat wij overal nog altijd enkel glas hadden. Dat stuwde de kosten dus altijd behoorlijk op en vandaar dat wij besloten hebben om te kijken of wij misschien op dubbel glas konden overstappen. Wij hadden namelijk laten uitrekenen hoeveel geld ons dat zou kunnen besparen en toen wij dat eenmaal achterhaald hadden, was er geen reden meer te bedenken om niet op dubbel glas over te willen stappen. Je kunt een dergelijke investering namelijk goed terugverdienen en dus moesten wij op zoek naar iemand die ons aan dubbel glas kon helpen. Wij hebben toen een klussenbedrijf gevonden dat zich helmaal had toegelegd op het maken van nieuwe kozijnen en dergelijke. Wij hadden namelijk al snel in de gaten dat wanneer wij dubbel glas wilden laten installeren, wij ook nieuwe kozijnen moesten hebben omdat onze oude kozijnen simpelweg niet geschikt waren voor dubbel glas. Wij hebben daarom een offerte aangevraagd bij een klussenbedrijf en toen wij merkten dat deze ons voor een goede prijs kon helpen, hebben wij hem in de arm genomen. Het fijne aan dit bedrijf was namelijk dat deze vakman ons alleen de kozijnen zou leveren. Wij zouden het dubbel glas zelf ergens anders gaan bestellen omdat wij daar vele malen goedkoper uit waren. Deze tip kregen wij van de klusser zelf die ons vertelde dat wanneer hij dubbel glas nodig had, hij altijd naar de site van glaswebwinkel.nl ging om te bekijken wat hij hier kon bestellen. Hij had al heel vaak bestellingen gedaan via deze site en iedere keer kreeg hij daar weer heel goed dubbel glas voor. Dat was voor mij reden genoeg om deze site een keer te bekijken en om te zien wat ik hier allemaal kon kopen wanneer het ging over dubbel glas. Ik heb toen al heel snel gezien dat je via deze site goede zaken kunt doen en toen ik eenmaal de juiste afmetingen wist, ben ik meteen dubbel glas gaan bestellen. 

Het dubbel glas van deze site is niet duur

Een van de dingen die ik prettig vond aan deze site, is dat je heel eenvoudig je bestelling door kunt geven. Wij hadden van de klusser te horen gekregen welke dubbel glas wij moesten bestellen en wij hebben toen meteen spijkers met koppen kunnen slaan. Wij kregen te horen dat wij ons glas al snel in ontvangst zouden kunnen nemen en het werd uiteindelijk ook precies op het afgesproken moment geleverd. Wij zijn daarom blij dat wij hier dubbel glas hebben gekocht want wij konden zo snel ons huis moderniseren. 

Wij besparen nu aanzienlijk op onze vaste lasten 

Sinds wij dubbel glas in onze woning hebben, besparen wij heel veel geld op onze energierekening. Wij merken dat wij iedere maand handen vol met geld overhouden. Kortom:

  • Ons huis is nu voorzien van goede ramen
  • Wij konden ons glas eenvoudig via deze site bestellen 
  • Wij zijn voor een goede prijs geholpen 

Mocht u ook glas nodig hebben, kijk dan even op de site van glaswebwinkel.nl. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn