Wilt u uw sloopauto verkopen? Bel dan Nationale Sloopauto Ophaaldienst!

Heeft u nog een sloopauto staan of hebt u recent een ongeluk gehad, waardoor uw auto naar de sloop kan? Voor een mooie vergoeding komen wij van Nationale Sloopauto Ophaaldienst uw sloopauto ophalen! Wij zijn werkzaam in heel Nederland. Met ons uitgebreide netwerk vinden wij snel een partner bij u in de buurt, die uw sloopauto zal overnemen voor een eerlijke vergoeding. Bekijk voor meer informatie over onze uitgebreide mogelijkheden de website of neem gelijk contact op voor het inplannen van een ophaalmoment. Benieuwd naar de prijsindicatie van uw auto? Stuur dan een aantal foto’s door. Het ophalen is overigens een geheel vrijblijvende service en een afspraak kunt u op elk moment inplannen. Wij zijn namelijk 24/7 bereikbaar. Of u nu alleen in het weekend tijd heeft of een spoedgeval hebt, wij staan altijd voor u klaar om u gelijk verder te helpen!

Sloopauto verkopen voor een hoge vergoeding

Misschien wilt u al een lange tijd van uw sloopauto af en wilt u graag een zakcentje wilt bijverdienen. Laat uw sloopauto daarom ophalen en ontvang hiervoor de beste prijs. Dat is niet alleen milieubewust, maar ook goed voor uw portemonnee! Wij zijn zelfs in de weekenden bereikbaar voor spoedgevallen. Nationale Sloopauto Ophaaldienst staat graag voor u klaar. Zodra u de sloopauto verkoopt, komen wij deze ophalen en ontvangt u direct het vrijwaringsbewijs en het bedrag dat de auto nog waard is. Wij melden dan voor u het voertuig af bij RDW en de Belastingdienst. Kortom, snel geregeld en een mooi zakcentje toe.
Wij kopen sloopauto’s op in heel Nederland en beschikken over een uitgebreid netwerk, waardoor wij altijd een bestemming voor uw auto vinden. Wij werken daarbij uitsluitend samen met erkende autoschade- en demontage bedrijven. Zij werken strikt volgens de strenge milieuwetten en regelgeving. Hierdoor bieden zij snelle, vakkundige en betrouwbare service aan. Dat vinden wij namelijk zeer belangrijk.

Rijp voor de sloop auto?

Door een ongeval of ongelukkig voorval kan uw auto erge schade oplopen. Het is daarbij goed mogelijk dat reparatie van uw auto zich niet meer loont, waardoor uw auto afgeschreven wordt. Dit wordt ook wel total loss genoemd. Aangezien wij over een groot netwerk beschikken, willen wij u uiteraard een aantal automonteurs en schade-experts aanbevelen die uw auto voor weinig geld kunnen maken. In veel gevallen is het echter verstandiger om uw geld te investeren in een andere auto. De dagwaarde weegt dan namelijk niet meer op tegen de reparatiekosten. Wilt u uw sloopauto verkopen dan adviseren wij altijd om de auto te laten ophalen door ons. Zelf naar de sloperij brengen of met een sleepkabel vervoeren, is niet veilig en brengt onnodige risico’s met zich mee. Voor het laten ophalen, hoeft u bij Nationale Sloopauto Ophaaldienst geen kosten te betalen. U belt naar ons nummer 06 38 50 50 38 voor het doorgegeven van de gegevens en binnen een kwartier neemt een schade-expert al contact met u op om een afspraak in te plannen. Dus is u auto rijp voor de sloop? Neem dan wanneer het u uitkomt contact met ons op!

Nationale Sloopauto Ophaaldienst sloopauto verkopen

  • Werkzaam in heel Nederland
  • Eerlijke vergoedingen
  • 24/7 bereikbaar
  • Schade-experts voor advies
  • Afspraken op elk moment mogelijk
  • Sloopauto wordt gratis opgehaald
  • Werken enkel samen met erkende bedrijven
  • Uw partner voor sloopauto’s verkoop


Werkwijze

1) Bel 06 38 50 50 38 / 24/7
2) Wij halen uw auto op en u ontvangt van ons een vrijwaringsbewijs 
3) Wij betalen u direct in contanten 

Uw sloopauto verkopen? Neem dan contact op met de Nationale Sloopauto Ophaaldienst! Bekijk voor meer informatie onze website: sloopautoverkopen of neem direct contact op via 06 38 50 50 38!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn