Zet payrolling in binnen je bedrijf

Er zitten natuurlijk een heleboel fantastische kanten aan het zijn van een ondernemer. Je bent waarschijnlijk ooit klein begonnen en langzaam maar zeker groeit je bedrijf steeds meer. Dit betekent meer winst, maar vaak ook meer werkzaamheden. Op een gegeven moment zal je er dan ook aan moeten geloven om personeel te gaan aannemen. En alhoewel dit natuurlijk heel erg leuk is, betekent ook dit weer dat je extra werkzaamheden moet gaan uitvoeren. Als je personeel in dienst hebt dan zul je salaris- en personeelsadministratie moeten gaan bijhouden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de risico die je loopt. Wat doe je bijvoorbeeld als er een medewerker (langdurig) ziek wordt? Dit zijn voor veel ondernemers vaak de redenen om te kiezen voor payrolling. Hier zitten namelijk de nodige voordelen aan.

  • Tijdbesparing
  • Meer flexibiliteit
  • Minder risico’s

We gaan nog even door op het voorbeeld van de werknemer die (langdurig) ziek is. Zelfs als een medewerker slechts een aantal dagen ziek is zal je diegene toch moeten doorbetalen vaak (afhankelijk van het contract dat ze hebben). Dit is natuurlijk vervelend. Ten eerste worden de werkzaamheden niet uitgevoerd (of zal je ervoor moeten zorgen dat iemand anders dit doet) en ten tweede ben je er dus onnodig geld aan kwijt. Dit wil je als ondernemer natuurlijk het liefst vermijden. En met payrolling krijg je dat dus heel erg makkelijk voor elkaar.

Stel je vragen over payrolling

Als er iets belangrijk is voor een ondernemer dan is het wel om bepaalde dingen gewoon duidelijk te hebben. Je eigen personeel hebben is fantastisch, maar hoe fijn zou het zijn als je ervoor zou kunnen kiezen om de risico’s die dit met zich meebrengt niet te hebben? Met payrolling is dat precies waar je voor kiest. Zij zorgen niet alleen voor de salaris- en personeelsadministratie, maar ook voor de verzuimbegeleiding en de Arbo bijvoorbeeld. Ook de loondoorbetaling bij ziekte wordt door hen overgenomen. Hier hoef jij je dus nooit meer zorgen over te maken. De kosten die je betaalt voor de payrolling zijn ook nog eens heel erg goed te doen en uiteraard meer dan de moeite waard. Er worden je zoveel dingen (en risico’s) uit handen genomen, dat er steeds meer bedrijven zijn die hiervoor kiezen. Wil jij hier graag ook meer over weten? Neem dan contact op met de medewerkers van Payroll Select om de eventuele vragen die je hebt aan hen te kunnen stellen.

Vraag om meer informatie

We kunnen ons natuurlijk goed voorstellen dat je niet van het ene op het andere moment kiest voor payrolling. Je wilt hier natuurlijk het nodige over weten, zodat je zeker weet dat je een goede keuze maakt op dit gebied. Daarnaast heeft nog niet iedere ondernemer van payrolling gehoord. Zeker als je net begint met het aannemen van personeel is de kans groot dat payrolling iets nieuws voor jou is. Op de website van Payroll Select kun je uiteraard al een hoop informatie hierover vinden. Daarnaast is het ook mogelijk om meer informatie op te vragen via de website van het bedrijf. Je laat simpelweg je gegevens achter en een van de medewerkers zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Zij kunnen dan samen met jou gaan kijken naar wat de mogelijkheden zijn die zij jou allemaal te bieden hebben en waar je dus allemaal voor kunt kiezen. Daarna is het natuurlijk aan jou om te bepalen of payrolling inderdaad iets voor jou en je bedrijf is. Met de vele voordelen die het biedt zal dat vast wel het geval zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn